Slovan Louny v kvalifikaci o druhou ligu vyzve tým Nové Paky

2019-03-27 09:16:30

Slovan letos ještě nekončí !!! Kvalifikační utkání o druhou ligu odehraje Slovan proti BK Nová Paka. První zápas se odehraje doma tuto neděli od 17 hodin. Druhé kvalifikační utkání se odehraje o týden později na ledě Nové Paky. Vítěz postupuje do druhé ligy.

Pro příznivce lounského hokeje máme dobré zprávy. Sezona ještě nekončí. V poslední den, kdy bude fungovat ledová plocha na lounském zimním stadionu, se hokejisté Slovanu utkají o postup do druhé ligy. 

Kvalifikační utkání o postup do 2.hokejové ligy ČR pro sezonu 2019/2020 se odehraje v neděli 31.března 2019 od 17 hodin.  Soupeřem jim bude mužstvo BK Nová Paka, účastník přeboru královehradeckého kraje.

Podle rozpisu se kvalifikace o postup hraje na dvě utkání, přičemž v případě, že po dvou zápasech bude stav na utkání 1:1, bude se druhé utkání prodlužovat o 5 minut. Pokud nepadne rozhodnutí, dojde na trestná střílení. Prodloužení hrají na každé straně tři hráči a vstřelenou brankou utkání končí.

Druhé utkání se odehraje v Nové Pace 6. nebo 7.dubna 2019.


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video