Louny první zápas o druhou ligu zvládly! Druhé, rozhodující, utkání se hraje v sobotu

2019-04-03 10:48:52

Louny (lus) Bojovné utkání a drama až do konce z obou stran sledovalo z ochozů lounského zimního stadionu v neděli odpoledne přes čtyři sta diváků. Fandili jak příznivci domácího týmu, tak i hostů z Nové Paky.

 Louny šly do kvalifikace v těžké pozici, když takřka měsíc nehrály žádné utkání. Rozehraná Nová Paka sice byla v nervózní bitvě o něco hokejovější, ale domácí přesto urvali výhru, když šli ve druhé části do dvougólového trháku. O vítěznou branku se postaral zkušený obránce Martin Szakal, který se blýskl dvěma góly. Domácí se mohli opět spolehnout na dobře chytajícího Dominika Dorna. Jako posilu si pozvali, místo chybějících obránců Kolčavy a Srba, právě Martina Szakala. Ten dvakrát bodoval a pomohl Lounům k výhře. Odveta a současně rozhodující zápas se hraje v sobotu v Nové Pace, začátek utkání je v 17 hodin. Snad Slovan uspěje a vybojuje postup do druhé ligy.

Držíme palce! Text: Lucie Steklá, foto: Václav Marek

Pro zájem fanoušků klub HC Slovan Louny vypraví na sobotní zápas autobus pro fans do Nové Paky. Odjezd je 6. dubna 2019 ve 13 hodin od lounského zimního stadionu. Cena je 200 korun na osobu.

Pojeďte s námi si užít poslední a nejdůležitější zápas sezony !!! ?❤️❤️❤️ Zve klub. 

Rezervace provádějte na tel: 603 363 382.

Protože se hokejovému klubu množí dotazy, jak je to s herním systémem v baráži, uveřejnili pro fanoušky vyjádření těch nejpovolanějších - Hokejového svazu...viz fotografie.


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video