Vávrová a Porubčanová stříbrné na MČR v přespolním běhu

Lucie Steklá 2019-04-09 14:26:42

Mladá Boleslav, Louny (lus) Na start Mistrovství ČR v přespolním běhu dorostenců, dorostenek, starších žáků, starších žákyň, mladších žáků a mladších žákyň se postavilo v sobotu 30. března sedmnáct běžců Atletického klubu Louny, jedna běžkyně ASK Elna Počerady a dva zástupci Atletického klubu Žatec.

Zásluhou Veroniky Vávrové (AK Louny) a Zuzany Porubčanové (ASK Elna Počerady) do okresu Louny míří dvě republiková stříbra.

Zuzana Porubčanová (kategorie dorostenek) byla v Mladé Boleslavi blízko mistrovského titulu, když za vítěznou Hynkovou zaostala o jedinou vteřinu. Na tříkilometrové trati doběhla v čase 10:44. Výborné páté místo získala Petra Helebrantová (AK Louny, 11:23). Druhé stříbro přidala mladičká Veronika Vávrová (07:11) v kategorii mladších žákyň, když na dvoukilometrové trati ztratila tři vteřiny na vítěznou Míkovou z Berouna. Z Atletického klubu Louny startovalo sedmnáct běžců, ti mladší ve vloženém závodu přípravek. V kategorii dorostenek (3 km) na pátém místě doběhla Petra Helebrantová, Eliška Zahrádková (v barvách AK Most) doběhla třináctá, Natka Buchcarová doběhla 36. a byla v první polovině startovního pole. Honza Hřích běžel čtyřkilometrovou trať a byl 37., Ondra Valoušek doběhl v polovině startovního pole, hezky běžela v kategorii žákyň Katka Helebrantová. Přípravka AK Louny zažila poprvé velké závody. Všichni běželi podle trenéra J. Hřícha moc hezky a závod si užili.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video