Díky příspěvku z nadačního programu Tesca bude tábořiště

Alla Želinská 2019-04-11 13:13:00

Podbořany - Již podruhé uspěla 1. Česká společnost Podbořany v projektu firmy Tesco Vy rozhodujete, my pomáháme.

Loni díky žetonům zákazníků žatecké prodejny Tesco podbořanská společnost získala příspěvek na zahradu. „Koupili jsme prolézačky pro děti a děláme terénní úpravy. Zahrada je na Bílém Kopci a využívá ji dětská skupina,“ říká Zuzana Bechyňová. Letos projekt První České veřejného tábořiště dokonce získal nejvíce hlasů (4032) z celkem tří favoritů a vyhrál tak 30 tisíc korun. Díky příspěvku vytvoří oplocené tábořiště pro příměstské tábory v přírodě. "Naším cílem je naučit děti formou příměstských táborů lásce k přírodě. Rádi bychom vytvořili tábořiště, kde se dětem bude líbit, bude zde pergola, zázemí pro děti, pro poznávání i hru," přiblížila projekt Z. Bechyňová. Na tábořišti bude k dispozici ohniště, přírodní posezení a také dva stany. "Jedno malé iglú a jeden klasický dvouložnicový stan. Pokud si už nyní chcete zamluvit termín (od 1. 6. 2019), neváhejte se ozvat,“ dodala Bechyňová. Cenu a volné termíny vám sdělí na tel. 774 743 839.

Druhé místo v nadačním programu Tesco patří projektu Kamarádu LORM ze Žatce "Zahrada radosti v LORMu" - příspěvek 16 tisíc Kč využije na speciální houpačku pro imobilní klienty. Třetí místo obsadil projekt Street Hard Workers "Žatec žije pohybem" - příspěvek půjde na zlepšení vybavení pro cvičení komunity lidí, kteří rádi cvičí venku v přírodě a využívají nejvíce vlastní váhu těla.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video