SWH Stavby: Z výšek zpět ke stavbě lidských domovů

2019-04-24 08:48:00

CHOMUTOV/VYSOKÁ PEC (PI) – Nedávno jsme informovali o ojedinělém projektu společnosti JH­‑RF, která u Vysoké Pece plánuje vystavět novou rezidenční čtvrť. K mání je celkem 77 pozemků, z nichž téměř třetina je již zazálohována. Projekt je určen všem, kteří touží po bydlení v exkluzivní čtvrti, nadstandardních možnostech relaxace s lesy v bezprostředním okolí a zároveň se skvělou občanskou vybaveností větších měst – Jirkova, Chomutova či Mostu – v pohodlné blízkosti. Partnerem developerů z JH­‑RF je chomutovská stavební společnost SWH STAVBY, s níž už firma JH­‑RF v minulosti na podobném projektu s úspěchem spolupracovala. Jako pokračování tématu přinášíme rozhovor s jednatelem společnosti SWH STAVBY Milanem V. Turkem.

Můžete společnost SWH STAVBY krátce představit?

Historie společnosti SWH STAVBY sahá v současnosti zhruba pětadvacet let nazpátek. Začal jsem podnikat pod názvem Milan Turek – SWH a hlavní náplní byly speciální práce ve výškách. Po čase jsme se tranformovali do právnické společnosti pod názvem SWH STAVBY, s. r. o., kdy se i činnost rozšířila na pozemní staviteltsví. Nabízíme širokou škálu služeb, které směřují k výstavbám rodinných domů, výstavbě průmyslových staveb, realizaci developerských projektů, ke komplexním revitalizacím panelových domů a podobně.

Existuje nějaká oblast stavebnictví, na kterou se specializujete nebo byste se do budoucna specializovat chtěli?

Pravdou je, že například zmiňované stěžejní výškové práce jsou dnes již okrajovou činností s ohledem na obrat společnosti SWH STAVBY, s. r. o. Směr, který se pro naši společnost jeví jako důležitý, je výstavba bytových či rodinných domů a uskutečňování projektů, kdy jsme v kontaktu s konečným uživatelem. Ano, možná to zní stromódně, ale je pro nás důležité vnímat i spokojenost na straně investora.

Koho byste označil za Vaše typické zákazníky?

Jsou to většinou soukromí investoři; obvykle se na nás obracejí po předcházejících kladných referencích od přátel či známých a tak podobně. Také jsou to SVJ (společenství vlastníků jednotek), BD (bytová družstva) a státní sektor.

Dříve jsme psali o projektu společnosti JH­‑RF, která u Vysoké Pece hodlá rozjet výstavbu rezidenční čtvrti Slunečné sady. Společnost uvedla, že na jiném podobném projektu spolupracovala právě s Vaší firmou. O co přesně šlo? 

Jednalo se o developerský projekt v obci Údlice s výstavbou 17 rodinných domů. Dali jsme mu název „Miliónový Dům“. Byl to projekt, ve kterém jsme dali šanci lidem s běžným příjmem toužících odejít z paneláku. Během jednoho měsíce jsme měli podepsaných 11 kupních smluv. Touha po podobném typu bydlení zřejmě byla veliká…


SWH STAVBY s.r.o.

Lipská 4696, 430 01 Chomutov

Česká republika


Milan Výborný Turek

Jednatel společnosti

E-mail: vybornyturek@swhstavby.cz

Mob.: +420 777 227 756


Jaroslav Kulich

Technický ředitel / prokurista

- oddělení realizace staveb

E-mail: kulich@swhstavby.cz

Mob.: +420 777 602 231

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video