Tento týden v Žateckých novinách

Iveta Drlíková 2019-04-23 12:07:00

Týdeník Žatecké noviny č. 16 ve středu 24. dubna ve vašich schránkách a na stáncích!

V šestnáctém vydání Žateckých novin se dočtete o REKONSTRUKCI povrchu dětského hřiště v Zálužicích, tradičních TERÉNNÍCH závodech v Bezděkově, další fázi OPRAVY RADNICE, výročí ZLATÉ SVATBY, kterou oslavili manželé Richterovi, INVESTIČNÍCH PRIORITÁCH Města Žatec, pestrém VELIKONOČNÍM programu, spolupráci VĚZNICE Nové Sedlo se střední školou, soudním líčení s GYNEKOLOGEM, programu nadcházejícího ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA, dopravní nehodě v ŽIŽELICÍCH a POŽÁRECH zapříčiněných velkým suchem.

Sportovní strana nabídne DEBAKL žateckých nohejbalistů na domácím hřišti, ÚSPĚCH našich plavců na mezinárodních závodech, START závodní sezóny vodních slalomářů, pozvánku na GALAVEČER bojového umění, zpravodajství ze závodů žateckých atletů, neúspěšný zápas SLAVOJE v deseti hráčích nebo výsledky fotbalových soutěží.

Kulturní strana přináší pozvánky na blížící se AKCE, jako například ČARODĚJNICKÝ REJ v letním kině nebo koncert SMYČCOVÉHO ORCHESTRU. Napsali jste nám také o NETRADIČNÍM UČITELSKÉM KONCERTU a my navíc nabídneme reportáž z akce VELIKONOČNÍ POCHOD.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video