Zablokovaný profil informačního centra nahradil nový, oficiální

Lucie Steklá 2019-04-29 12:41:30

Louny (lus) Město Louny založilo nový facebookový profil svého informačního centra. Nad těmi původními, které byly na sociální síti založeny v dubnu 2014, nemá kontrolu. Město tudíž od minulého týdne nemá ani vliv na to, co se objeví na ´původních´ facebookových stránkách. Zatím poslední příspěvek je tam vložen 12. dubna. Bývalá vedoucí, která na podzim podala výpověď, po městu požadovala za předání přístupu na profil centra finanční obnos.

Bývalá vedoucí si práva na úpravu obsahu profilu informačního centra ponechala i po odchodu z funkce, nynějším pracovníkům je přístup jako editorům stránek odebrala. K dohodě mezi ní a městem nedošlo. „Věc řešíme s advokáty a společností Facebook. Chceme, aby město opět mělo na obsah stránek vliv, nebo aby se stránka vymazala,“ vysvětlil starosta Pavel Janda.

Současně, aby byli občané Loun i turisté informováni o dění ve městě, vznikl profil nový. Založeny byly v pátek 19. dubna a rychle si mezi obyvateli Loun a okolí našli příznivce. V pondělí 22. dubna profilu dalo „To se mi líbí“ bezmála osm stovek uživatelů facebooku. „Tyto stránky zakládáme po dohodě s vedením města a s podporou všech zaměstnanců Městského informačního centra. Nehodláme vést s bývalou vedoucí žadná další jednání v tomto, pro nás nedobrovolném, duchu. Jsme si vědomi, že své původní podporovatele budeme nějakou dobu získávat zpět, i přesto jsme ale připraveni podávat vám informace v rozsahu, na který jste zvyklí, snad i v modernějším duchu než dosud. Děkujeme za vaši podporu a sdílení. Kolektiv MIC Louny,“ uvedli pracovníci centra při založení nových stránek.

Název nového facebookového profilu informačního centra města Louny je: Info Louny - oficiální stránky Městského informačního centra.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video