AKTUALIZOVÁNO: Jízdní řád naštval pracující

Tomáš Skřipský 2019-05-03 08:07:00

KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ (r) – Nečekaná změna provozovatele MHD nastala ode dneška (1. května) v Klášterci nad Ohří. Městskou hromadnou dopravu nově zajišťuje společnost Autobusy Karlovy Vary, která nahradila dosavadní Autobusovou dopravu Pavel Škramlík. Ceny jízdného zůstávají stejné, celoroční jízdenky seniorů nad 65 let rovněž zůstávají v platnosti, ale v souvislosti se změnou došlo také k úpravě jízdních řádů.

To vyvolalo nespokojenost v řadách cestujících, kteří pracují na směny v Industriálním parku (IP) Verne. Ranní spoj, který až dosud odjížděl ze zastávky IP Verne I v 6.15 hodin, podle nového jízdního řádu odjíždí už v 5.55 hodin. Cestujícím, kteří pracují do šesti ráno, je tak autobus k ničemu. „Asi se budou muset naučit létat,“ komentovala ironicky tento přešlap uživatelka Nikola Koudelková na facebookovém profilu města.

Radnice včera uvedla, že o problému ví a řeší ho. „Jsme si vědomi případných komplikací a problém řešíme s novým dopravcem. Děkujeme za pochopení, o výsledku vás budeme informovat,“ uvedla mluvčí radnice Adéla Václavíková.

Město 2. května oznámilo: Omlouváme se za chybu v jízdním řádu, po domluvě s novým dopravcem byla obratem opravena. Ranní spoj ze zastávky IP Verne I bude již od zítřka (3. května) opět odjíždět v 06:15 tak, jak byli lidé zvyklí.

Napsal(a): Tomáš Skřipský

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video