Tento týden v Žateckých novinách

Iveta Drlíková 2019-05-07 08:33:00

Týdeník Žatecké noviny č. 18 vychází mimořádně v úterý 7. května ve vašich schránkách a na stáncích!

V osmnáctém vydání Žateckých novin v tomto roce se dočtete o tradičním ČARODĚJNIKÉM REJI, který probíhal v prostorách letního amfiteátru, FENOMÉNU s názvem Hospodský kvíz, chystajících NOVINKÁCH na městském koupališti, plánovaných UZAVÍRKÁCH komunikací ve městě, PAMÁTNÍKU obětem České Malína, na jehož revitalizaci uvolnilo Město 900 tisíc korun, akci POZNÁVÁME POHÁDKY, dnu s HASIČI v městském parku, DEMONSTRACI proti Babišovi a změně ministra spravedlnosti, výletu SENIORCENTRA do Třemošné u Plzně, odvážné paní JAKUBOVÉ, která si v centru města otevřela nový OBCHOD S POTRAVINAMI a změnách v ZÁKONĚ O HAZARDU.

Sportovní strana nabídne DOMÁCÍ FIASKO nohejbalistů, postup našich žáků do KRAJSKÉHO KOLA štafetového poháru, tradiční házenkářský TURNAJ RODIN, výsledky žateckých plavců na MEMORIÁLU Jaroslava Jezbery v Chomutově a reportáž z obrovsky úspěšného GALAVEČER BOJOVÝCH SPORTŮ. Nechybí ani TIPY na to, kam se vydat tento týden za sportem a fotbalový VÝSLEDKOVÝ SERVIS. 

Kulturní strana nabídne pozvánky na kulturní a volnočasové AKCE, jako například na přednášky o našich LETCÍCH V BRITÁNII, výstavu s názvem KDYŽ V ŽATCI HRÁLI ACKERMANNA. Přinášíme také reportáž z MEZINÁRODNÍHO DNE TANCE.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video