Protančili se na mistrovství ČR, jsou 1. vicemistři Čech

Alla Želinská 2019-05-11 13:21:00

Taneční klub slaví úspěchy a chystá letní příměstský tábor.

Podbořany, ČR - Taneční klub Power of Dance se zúčastnil 6. dubna postupové soutěže Czech dance tour v Kadani, kde vytančili tanečníci v disciplíně disco show krásné 1. místo a vezli si zlaté medaile a tím automaticky postup na Mistrovství Čech do Chrudimi. To se uskutečnilo 28. dubna a podbořanští tanečníci tam obsadili krásné 4. místo z deseti nejlepších týmů v Čechách v disciplíně disco show. „Postoupili jsme tak na Mistrovství České republiky do Prahy, které proběhne 26. května, a budeme bojovat o medaile,“ uvedla vedoucí trenérka klubu Alena Půtová.

V neděli 5. května tanečníci TK Power of Dance se zúčastnili v rámci České taneční organizace největší taneční tour v ČR - Czech dance masters - Mistrovství Čech, kam postoupili z 1. místa regionálního kola v Plzni. Ve sportovní hale v Chomutově předvedli neuvěřitelný výkon a z 12 nejlepších týmů se protancovali do 2. kola - získali titul 1. vicemistři Čech v disciplíně disco show a postup na Mistrovství ČR, které se bude konat 25. května v Praze! „Všem tanečníkům moc děkuji za úspěch a rodičům za podporu a pomoc s rekvizitami a líčením, protože bez nich by to všechno nebylo možné,” poděkovala Alena Půtová.

Pro všechny, kdo mají rádi tanec, je tu skvělá zpráva – TK Power of Dance chystá na přelom července a srpna příměstský taneční tábor 2019. Bude probíhat v areálu Tatranu v Podbořanech od pondělí 29. 7. do neděle 2. 8. „Chceš si užít zábavy a přitom si jen tak zatančit, nebo se v případě zájmu přidat k nám do týmu a zúčastnit se prestižních postupových soutěží, pak je toto soustředění určeno právě pro tebe,“ vzkazuje Alena Půtová všem potenciálním zájemcům ve věku od 5 do 15 let. Děti budou rozděleny dle výkonnosti a věku do skupin a tréninky povedou nejlepší z nejlepších – mistři daných stylů: disco dance, disco show a street. Účastníci letního soustředění se naučí nejen taneční vazby do hudby, ale i techniku a gymnastické prvky. „Během tanečního tábora je zajištěn celodenní pitný režim a strava. Nebude chybět ani diskotéka, zábavné hry, soutěže a táborák. „Budeme se těšit na každého nováčka. V případě zájmu pište na e-mail: ajaputova@seznam.cz, nebo volejte na tel: 723 061 898,“ vzkázala A. Půtová.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video