Tento týden v Žateckých novinách

Iveta Drlíková 2019-05-14 09:41:00

Týdeník Žatecké noviny č. 19 vychází ve středu 15. května ve vašich schránkách a na stáncích!

V devatenáctém vydání Žateckých novin v tomto roce se dočtete o nevšedním soutěžním klání MLADÝCH BARMANŮ, povedeném třetím ročníku NOCI LITERATURY, výsledcích STUDENTSKÝCH VOLEB na Gymnáziu v Žatci, májové recesní akci CHMELFEST, zahájení ZKUŠEBNÍHO PROVOZU továrny Nexen Tire, nadcházejícím setkání AKČNÍCH SKUPIN, soutěži o nejlepší PTAČÍ BUDKU, přetrvávajících problémem s nedostatkem personálu ŽATECKÉ PORODNICE, FÉROVÉ SNÍDANI a oslavách PÁLENÍ ČARODĚJNIC v Sedčicích.

Sportovní strana nabídne úspěch žateckých KANOISTŮ Slaninových, kteří se nominovali na mistrovství Evropy, druhé VÍTĚZSTVÍ tenisového A týmu dospělých, první body do extraligové tabulky pro NOHEJBALISTY, stříbro z mezinárodních závodů pro plavce KRISTIÁNA BALONA, krásné umístění Matěje a Vojty Puršlových na MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY juniorů v bowlingu, reportáž z JUBILEJNÍHO TURNAJE v malé kopané a snímek z cyklistické části HOPMAN DUATLONU. Nechybí ani TIPY na to, kam se vydat tento týden za sportem a fotbalový VÝSLEDKOVÝ SERVIS. 

Kulturní strana nabídne pozvánky na kulturní a volnočasové AKCE, jako například na třináctý ročník MUZEJNÍ NOCI. Přinášíme také reportáž z OBLASTNÍHO ŠAMPIONÁTU mažoretek a RODINNÉHO KONCERTU ZUŠ Žatec.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video