Tento týden v Regionu Podbořanska

Alla Želinská 2019-05-14 11:08:00

Region Podbořanska č. 19 ve středu 15. května ve vašich schránkách a na stáncích.

V devatenáctém vydání Regionu Podbořanska se dočtete o vítání nových občánků města Podbořan, plánované naučné stezce F. Kafky z Podbořan do Siřemi, o plánech města postavit moderní přístavbu ZUŠ a chystané veřejné prezentaci s účasti autora - architekta P. Hájka, o cestě na Svatou Horu a kde v Kryrech rekonstruují vodovod a kanalizaci, o vzpomínkové akci na náměstí v Podbořanech a najdete i pozvání STP na Den matek v kryrské sokolovně. O závodění hasičské omladiny z Nepomyšle a dorostu z Lubence píšeme na straně 2. Dozvíte se také o účasti občanů z Podbořan v protestní akci Milion chvilek pro demokracii v Žatci i o tom, že jediná v okrese porodnice v Žatci se jen tak neotevře.

Kulturní strana nabídne pozvánky na kulturní a volnočasové akce, jako například staročeské máje ve Vroutku, instalace moderního díla na nádvoří zámku v Krásném Dvoře atd. Přinášíme také novinky ze školky Pastelky, která se vypravila na Den se záchranáři, z lubenecké školy, kde proběhl zápis do 1. třídy, a z podbořanské radnice, kde přivítali vzácnou návštěvu z New Yorku a Velké Británie.

Sportovní strana nabídne úspěch podbořanských Mocných Tuleňů na turnaji v Děčíně, vysokou výhru Buškovic nad Pátkem, věnované manželkám vítězství fotbalistů Krásného Dvora i reportáž z derby Podbořany vs. Vroutek, v němž byl šťastnější posledně jmenovaný. Nechybí ani fotbalový výsledkový servis.

Více v tištěném či elektronickém vydání Regionu Podbořanska.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video