Louny přivezly důležité body z Lovosic, do konce sezony je čeká ještě šest utkání

Lucie Steklá 2019-05-15 10:27:00

Po ostudné prohře se Srbicemi na domácím trávníku jeli lounští fotbalisté minulou sobotu pro plný počet bodů. V Lovosicích zvítězili 0:2 a v tabulce krajského přeboru drží první příčku (65 bodů) s náskokem deseti bodů. Právě Srbice (55 bodů) jsou týmem na druhé příčce, třetí je Vilémov (53 bodů). 

Tuto neděli, 19. května, Louny na domácím trávníku přivítají soupeře týmu Modrá/Hrobce, který je nyní na jedenácté příčce tabulky. O týden později Louny jedou k utkání do Jílového (předposlední v tabulce), dalším domácím utkáním bude 2. června okresní duel s Dobroměřicemi, které jsou zatím na čtrnácté příčce. Ve středu 5. června dohrávají lounští fotbalisté odložené druhé jarní kolo v Brné. Hned následující sobotu 8. června hrají opět doma, tentokrát s Litoměřickem B (v současné době poslední příčka tabulky), k poslednímu utkání jedou Louny v sobotu 15. června do Vilémova, který je nyní na třetím místě. 


Hodnocení utkání v Lovosicích:

Podle slov Zdeňka Kudely, trenéra Louny vzhledem k tomu, jak Louny sehrály zápas se Srbicemi, bylo pro ně velice nutné utkání v Lovosicích zvládnout. Tedy vrátit se k poctivým individuálním výkonům, která jsou základním předpokladem pro požadovaný týmový výkon. 

"Opět jsme však postrádali čtyři hráče do pole, ke zraněným Krejčíkovi, Schettlovi a Nyklovi se přiřadil nemocný Zícha.  Proto jsme museli zaimprovizovat a požádat o pomoc hráče, kteří jsou spojeni s klubem, ale z pochopitelných osobních a rodinných důvodů už nějakou tu dobu s mužstvem nejsou - Václava Suchého a Tomáše Kurku. Velice zkušený Václav Suchý, starší bratr kapitána Jakuba, si ve stoperské dvojici s Vokurkou vedl velmi dobře a svým přístupem hodně pomohl tentokrát k velice solidnímu výkonu celé obranné čtveřice. Tomáš Kurka potom nahradil zraněného Kočího a stejně tak přispět k potřebným třem bodům. Ovšem týmově jsme první poločas zvládli o poznání lépe než ten druhý. V první pětačtyřicetiminutovce jsme byli na hřišti jednoznačně lepším celkem, byli jsme rychlejší a důraznější, velice slušně jsme většinou kombinovali a vstřelili i dva velmi hezké góly. Ve druhém poločase úroveň naší kvality šla poněkud níže. Snad jsme i podlehli dojmu, že se už nemůže nic stát. Nebyli jsme už tak důrazní a přesní v plnění osobních úkolů. Je však pravdou, že domácím jsme až na jeden závar, ve kterém nastřelili tyč, nic dalšího před naší brankou nedovolili. A kdybychom byli v koncovce přesnější, mohli jsme přidat další tři góly," zhodnotil utkání trenér a tím, že  nejdůležitějším faktem utkání kromě tří bodů bylo, že se hráči většinově vrátili opět k poctivému týmovému výkonu.  

ASK Lovosice - FK SEKO Louny 0:2 (0:2)

Sestava: Patrovský - Fiřt,Vokurka,Suchý V.,Suchý J. - Pospíšil - Soukup (89.Myšák),Sulovský,Trup (77.Grund),Kočí (56.Kurka) - Lesniak 

Branky: 22.Lesniak,39.Soukup 

ŽK: 44.Sulovský a Soukup,87.Suchý J.,90.Suchý V. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video