Pořiďte nejkrásnější fotku Dolního Poohří

2019-05-22 12:50:00

Dolní Poohří (táb) Touláte se Dolním Poohřím? Pak nezapomeňte na svých cestách fotit! Od jara do podzimu potrvá už pátý ročník fotografické soutěže Poohří vaším objektivem. Nekrásnější snímky se pak objeví na kalendářích pro rok 2020.

Soutěž, kterou vyhlašuje Destinační agentura Dolní Poohří, je otevřena pro každého - profesionální fotografy, amatéry i děti, pro něž je vyhlášena samostatná kategorie. Čas na poslání fotografií vyprší 31. října, poté je vyhodnotí komise. „Soutěž jsme letos vyhlásili o měsíc dříve, už od prvního dubna, aby fotografové stihli i krásné jarní období,“ říká ředitel Destinační agentury Dolní Poohří Bc. Lukáš Pichlík. Tématicky fotografie téměř nemají omezení - mohou zachycovat krajinu a řeku Ohři, zdejší historii a památky, přírodu či Cyklostezku Ohři.

Fotosoutěž Poohří vaším objektivem se letos koná již popáté. Vloni své snímky přihlásilo 19 dospělých fotografů a dvě děti, celkem dorazilo 179 soutěžních fotografií. Absolutním vítězem se stal Martin Matajzík s fotografií Rybářská loď na Nechranické přehradě.

Na fotografy čekají hodnotné věcné ceny. Jejich snímky se pak objeví na stolním kalendáři pro rok 2020 a dalších propagačních materiálech Dolního Poohří. Pravidelně se koná i výstava vybraných fotografií, která putuje po Dolním Poohří. Letos bude její první zastávkou v listopadu město Žatec.

Termín pro zasílání fotografií prostřednictvím e-mailové adresy info@dolnipoohri.eu končí 31. října 2019. Do soutěže jsou přijímány pouze digitální fotografie ve formátu jpg s maximální velikostí 5 MB a minimálním rozlišením 2480x1748 px. K fotografii nezapomeňte připojit kontaktní údaje a ideálně i stručný popis místa.

 

Foto: Rybářská loď na Nechranické přehradě - vítězný snímek 4. ročníku soutěže v roce 2018, autor Martin Matajzík

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video