Pobočka v Lounech v novém kabátě

Redakce 2019-05-23 13:48:00

Pobočka České spořitelny v Lounech prošla na začátku května kompletní rekonstrukcí. Nově nabízí širokou škálu bankovních produktů a služeb finančního poradenství. V moderním prostředí se klienti mohou zúčastnit videokonference s bankéřem či si domluvit schůzku v jednací místnosti, která jim poskytne maximální komfort pro diskrétní jednání. Pro výběr hotovosti nebo zadávání plateb je nonstop k dispozici samoobslužná zóna.

V pobočce je i nadále přítomna socha ženy, která je zde již od konce 30. let minulého století. Autorem sochy je Otakar Švec, mezi jehož nejznámější díla patří pískovcová socha Karla IV. v Karlových Varech a Stalinův pomník v Praze na Letné.

  Česká spořitelna má s počtem více než 500 poboček největší a nejdostupnější pobočkovou síť na trhu a toto prvenství si chce i nadále udržet. Zároveň postupně jednotlivé pobočky modernizuje a mizí z nich klasické bankovní přepážky. Pobočky se mění na poradenská centra, v nichž klientům banka nabízí nejen klasické finanční služby, ale zejména poradenství a to i v oblastech jako jsou náklady za energie nebo pojištění. 

https://www.csas.cz/cs/osobni-finance


Foto: Archiv Ladislav Bába

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video