Tento týden v Žateckých novinách

2019-06-04 12:07:00

Týdeník Žatecké noviny č. 22 vychází ve středu 5. června ve vašich schránkách a na stáncích!

Ve dvacátém druhém vydání Žateckých novin se dočtete o TAKTICKÉM CVIČENÍ složek integrovaného záchranného systému na letišti Macerka, oslavách DNE DĚTÍ v Žatci a přilehlých obcích, zahájení sezóny a řadě novinek MĚSTSKÉHO KOUPALIŠTĚ, o kauze plastiky CHMELOVÉHO KONĚ na Nerudovo náměstí, pádu kamionu z 15 METROVÉHO MOSTU, ocenění NEJLEPŠÍCH SPORTOVCŮ ze Žatce, systému předání CENNOSTÍ ZEMŘELÝCH pozůstalým, výjezdu studentů DO ZAHRANIČÍ na zkušenou, soutěži DÍVKA ROKU 2019, ve které zvítězila slečna z našeho města a dobrodružné cestě na kole RODÁKA ZE ŽATCE až do Bruselu.

Sportovní strana nabídne úspěch žateckých ATLETŮ na krajských přeborech, čtyři medaile pro otce a syna SLANINOVI z mistrovství Evropy, vítězný víkend TENISTŮ na domácích kurtech, krásné třetí místo z republikového finále o pohár ministra školství pro VOLEJBALISTKY ze ZŠ Komenského alej, pražský turnaj mladých stolních tenistů, v němž se prosadili naši DOROSTENCI a pozveme vás také na tradiční nohejbalový turnaj trojic ,,O CHMELOVOU SPARŤANSKOU ŠIŠKU“. Nechybí ani TIPY na to, kam se vydat tento týden za sportem a fotbalový VÝSLEDKOVÝ SERVIS. 

Kulturní strana nabídne pozvánky na kulturní a volnočasové AKCE, jako například na KYTIČKOVOU SLAVNOST nebo přednášku k výstavě NEUVĚŘITELNÝ SVĚT prvních zemědělců. Přinášíme také reportáž z hudební přehlídky JAZZ FEST COMPETITION 2019 a skvělou zprávu o VÍTĚZSTVÍ ochotníků na přehlídce v Boru.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video