Sparťanský turnaj v nohejbale  Sud piva mohou vyhrát i diváci

Iveta Drlíková 2019-06-06 08:47:00

Další ročník nohejbalového turnaje trojic amatérských hráčů „O chmelovou sparťanskou šišku“ již klepe na dveře. V žateckém areálu Mládí vypukne tuto neděli 9. června, a to již dopoledne v deset hodin.

Akci tradičně pořádá žatecká pobočka Fan clubu Sparta. Kromě domácích se do hry zapojí týmy složené z příznivců pražského fotbalového klubu například z České Lípy, Divišova, Kadaně, nebo Mostu. Mezi šestnácti účastníky nebudou chybět ani obhájci loňského vítězství z Týnce nad Sázavou. Opět bude po celý den probíhat dobrovolná finanční sbírka pro jednu z místních mateřinek. Do areálu dorazí také maskot Sparty Spartakus a žatecký maskot Hop, kteří budou dětem rozdávat sladkosti. „Vybranou částku tradičně věnujeme mateřské školce při ZŠ Petra Bezruče, která by si za ní ráda pořídila terapeutický bazén. Letos bude sbírka ozvláštněna tombolou. Za každých vhozených 50 korun do kasičky, dostane dotyčný slosovatelný lístek a po konci turnaje se vylosují tři šťastlivci. Jeden z nich si odnese sud žateckého piva a další dva po jednom poukazu do jedné žatecké restaurace v hodnotě 500 korun,“ přibližuje za tým pořadatelů Antonín Lopata. (id)   

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video