Tento týden v Regionu Podbořanska

Alla Želinská 2019-06-11 11:17:00

Region Podbořanska č. 23 ve schránkách a v prodeji od středy 12. června.

Třiadvacátý Region Podbořanska informuje o proběhlých maturitách, výsledcích první Rodinné olympiády a čtvrtého Izzyho memoriálu, o případu tuberkulózy, na nějž upozornil plicní lékař, o úspěšném tažení mladých hasičů a příjemném mezigeneračním bubnování podbořanských seniorů a lubeneckých školáků.

Najdete tu také pozvánku na nedělní benefiční cyklozávod ve Vroutku. A zamyšlení k výsledkům voleb do EP. Dále píšeme o matematickém úspěchu vrouteckých žáků. Snímečkem se vracíme ke dni dětí v DDM.

Uvnitř týdeníku najdete pozvánku a program na Zahradní slavnost v PL Petrohrad, která se koná 15. června. Strana 7 přináší ohlédnutí za 70letou historií ČČK Nepomyšl, který oslavil toto výročí krásnou akcí – fotky z oslav rovněž naleznete v novinách.

Na sportovní straně se například dozvíte o vítězi 3. fotbalové třídy a shrnutí celé její sezony, o účasti kryrských žáků v McDonald´s Cupu i o dobré hře podbořanské fotbalové mladší přípravky. Přečtete si o prvním ročníku běhu Kryry třikrát jinak. Nechybí fotbalový servis a pozvánka na poslední zápasy této sezony. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video