Tento týden v Žateckých novinách

2019-06-11 13:12:00

Týdeník Žatecké noviny č. 23 vychází ve středu 12. června ve vašich schránkách a na stáncích!

Ve dvacátém třetím vydání Žateckých novin se dočtete o třetím ročníku BUM FESTU, GRANÁTU ukrytém ve sklepě, HUDEBNÍM SVÁTKU v ZŠ Petra Bezruče, pilotním PROJEKTOVÉM TÝDNU Žatec – město chmele, TUBERKULÓZE, kterou onemocněl jeden z pacientů léčebny Petrohrad, zajímavé PŘEDNÁŠCE v muzeu, plánech s HUSITSKOU BAŠTOU, problematické KŘIŽOVATCE u TESCO, která by se měla stát bezpečnější, ZÁPISECH do ZŠ a MŠ v Žatci, na které dorazilo méně dětí než loni, účasti MAŽORETEK na Zemském finále ve Strakonicích, plánovém klání v PÉTANQUE a KRÁDEŽI či JÍZDĚ POD VLIVEM alkoholu v ČERNÉ KRONICE.

Sportovní strana nabídne pozvání na VELKÝ TURNAJ v malé kopané, smolný zápas SLAVOJE, ve kterém došlo krátce před koncem k nepěknému zranění, TURNAJ dětí a mládeže v kickboxu v Teplicích, kde se mladí G-TITÁNI rozhodně neztratili, účast třech žateckých plavců na ZÁVĚREČNÝCH ZÁVODECH mladších žáků Ústeckého kraje a JUBILEJNÍ ROČNÍK střelecké soutěže. Nechybí ani TIPY na to, kam se vydat tento týden za sportem a fotbalový VÝSLEDKOVÝ SERVIS. 

Kulturní strana nabídne pozvánky na kulturní a volnočasové AKCE, jako například na KONCERT klarinetistky a klavíristky v sále ZUŠ Žatec nebo dobrovolnické uklízení prostranství před ZLATÝM CHMELEM. Přinášíme také reportáž z jedenáctého ročníku BĚHU ŽATECKÉ JEDENÁCTKY a fotografii z OSLAV DNE DĚTÍ ve zdejším domově pro seniory.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video