Velký turnaj v malé kopané. Týmy na prvních třech místech si rozdělí třicet tisíc

Iveta Drlíková 2019-06-17 11:23:00

Blíží se druhý ročník turnaje pětičlenných fotbalových týmů v malé kopané „Chmel cup 2019", který se svými spolupracovníky opět pořádá na fotbalovém hřišti v Novém Sedle Patrik Koutník. Akce proběhne v sobotu 29. června a kromě desítek přímých účastníků by sem měli zavítat i známé sportovní osobnosti. Aby se do večera vše stihlo, tak celodenní fotbalový maraton startuje již ráno v devět. Týmy složené z rekreačních i závodních hráčů se mohou registrovat přes email koutnik@turnajovykral.cz.

„Rád bych všechny pozval na tuto jedinečnou akci. Poprvé v historii budeme kromě pohárů a diplomů hrát o peněžní ceny, proto očekáváme velký zájem. Počet týmů je ale omezený, takže zájemci by se měli zaregistrovat co nejrychleji. Plakát a bližší informace najdou i na FB Turnajový král. Vítězné mužstvo získá patnáct tisíc korun, druhé místo je dotované deseti tisící a třetí částkou pět tisíc Kč. Počítáme tak, že se akce společně s diváky zúčastní až tisíc lidí,“ říká Patrik Koutník.                             

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video