Tento týden v Žateckých novinách

Iveta Drlíková 2019-06-18 10:30:00

Týdeník Žatecké noviny č. 24 vychází ve středu 19. června ve vašich schránkách a na stáncích!

Ve dvacátém třetím vydání Žateckých novin se dočtete o tom, jak probíhal DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ u žateckých hasičů, jak bude probíhat rekonstrukce KLÁŠTERA KAPUCÍNŮ, co trápí po deštích obyvatele PODMĚSTÍ, kdo se zapojil do dobrovolného úklidu před ZLATÝM CHMELEM, jak dlouho bude trvat výměna KANALIZACE a VODOVODU na Havlíčkově náměstí, co lidé stále nechápou na službě SENIORTAXI, jaké hrozí tresty za PAŠOVÁNÍ DROG do Věznice Nové Sedlo, kam v rámci programu Erasmus+ vyrazili žáci z MĚCHOLUP, jak si tuchořičtí užili ŠKOLU V PŘÍRODĚ, kdo se ujal pasování PRVŇÁČKŮ NA ČTENÁŘE a na co se zaměřili policisté při uplynulé DOPRAVNÍ AKCI.

Sportovní strana nabídne úspěch twirlerky ANIČKY TRNKOVÉ v Holandsku a kajakářky LUCIE NESNÍDALOVÉ, která nás bude reprezentovat na mistrovství Evropy, loučení SLAVOJE výhrou nad Lovosicemi, vysvětlení REORGANIZACE fotbalové soutěže, největší týmovou soutěž mužů v NOHEJBALE, představení Tenisového klubu Žatec v Jirkově a stříbrnou medaili pro MARKA KOUTNÍKA na Mistrovství republiky čtyřher ve squashi. Nechybí ani TIPY na to, kam se vydat tento týden za sportem a fotbalový VÝSLEDKOVÝ SERVIS. 

Kulturní strana nabídne pozvánky na kulturní a volnočasové AKCE, jako například na LETECKÝ DEN na letišti Macerka a LOUTKOVOU ZAHRADU. Přinášíme také reportáže z mezinárodního filmového festivalu MENTAL POWER PRAGUE FILM FESTIVAL a KYTIČKOVÉ SLAVNOSTI MŠ U Jezu a U mašinky.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video