Při „souboji” s dveřmi dva agresoři ublížili sami sobě

2019-06-23 06:31:00

CHOMUTOV/KADAŇ (r) — Po muži, který z nejasných důvodů vykopl skleněnou výplň dveří restaurace v Holešické ulici, pátrali nedávno strážníci chomutovské městské policie. Po příjezdu na místo jim svědkyně ukázala, kterým směrem pachatel utíkal, a uvedla, že za ním běželi i dva hosté.

Následně se strážníci rozdělili a hledali muže, který jim byl popsán.

„Nedaleko od místa incidentu byl nalezen pachatel, který ležel na zemi s velkou řeznou ránou. Dva ze svědků celé události mu přidržovali hadr na ráně. Na místo byla přivolána zdravotnická záchranná služba, která si převzala muže k ošetření, a strážníci během těchto úkonů po celou dobu asistovali pro bezpečnost zdravotnické složky,“ popsali okolnosti neobvyklého případu strážníci. Na chirurgickou ambulanci se posléze dostavila Policie ČR, která si událost převzala k šetření a bude zjišťovat její okolnosti.

K velmi podobnému případu došlo před časem také v Kadani. V půl osmé večer byla městská policie přivolána k domu v Chomutovské ulici, před kterým ležel zraněný muž. „Muž se pokoušel otrhnout vchodové dveře a přitom upadl na hlavu. Poranil si její zadní část, kde měl tržnou ránu. Zjevně byl pod vlivem alkoholu. Vzhledem k povaze jeho zranění a jeho lehké dezorientaci, byla na místo přivolána zdravotnická záchranná služba, která muže převezla na ošetření do nemocnice,“ informovali o události kadaňští městští policisté.

1. foto: Hluboká řezná rána, kterou si při vykopávání skleněné výplně dveří restaurace způsobil vandal v chomutovské Holešické ulici.

2. foto: Vykopnuté dveře, potřísněné krví pachatele. Foto: MP Chomutov (2x)

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video