Twirlerka Anička Trnková vybojovala v Holandsku dvě medaile

Iveta Drlíková 2019-06-24 07:36:00

Dvě stříbrné medaile dokázala vybojovat žatecká twirlerka Anna Trnková na mezinárodním poháru mažoretkových sportů v Holandsku. „Jsem moc spokojená, obě sestavy jsem předvedla bez chyby. Chtěla bych poděkovat svojí trenérce Terezce Vimrové, rodině a za finanční pomoc také městu Žatec, díky které jsem na tomto šampionátu mohla vůbec startovat,“ říká Anna Trnková.

Mezinárodní pohár Dutch Open asociace WBTF, kde závodilo celkem dvě stě reprezentantů z dvanácti států, proběhl druhý červnový víkend v Holandsku. Již podruhé sem Českou republiku přijela ve dvou soutěžních disciplínách reprezentovat patnáctiletá studentka žateckého gymnázia Anna Trnková, a to velmi úspěšně. Obě vystoupení se jí hodně povedla, takže si domů přivezla dvě stříbrné medaile.

„Veliký posun u Aničky vidím ve zvládnutí vysokých triků, kde si je už hodně jistá, ale musíme zapracovat ještě na gymnastice, protože v této asociaci je důležité právě skákaní přemetů a další akrobacie pod hůlkou. Před tím na to nebyla zvyklá, protože Česká republika je členem této asociace teprve krátce a Anička závodila vždy jen v asociaci NBTA, kde jsou tyto prvky v sestavách zakázané. Bude to pro ni obtížné, ale věřím, že to zvládne a v srpnu ve Francii na International Cup a Grand Prix je už zařadí do svých sestav,“ chválí svojí svěřenkyni trenérka T. Vimrová.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video