Při nehodě na obchvatu zemřelo dítě, kriminalisté hledají svědky

Lucie Steklá 2019-06-25 15:22:36

Louny (lus) Tragické následky má páteční nehoda na obchvatu Loun. Srazila se tady dvě osobní auta, jedno dítě nehodu nepřežilo.

K neštěstí došlo v pátek po 16. hodině u Cítolib. Podle zjištěných informací došlo k nárazu dvou osobních vozidel na silnici číslo 7 u odbočky na Cítoliby a Louny centrum. „V důsledku dopravní nehody byly dvě osoby zraněny těžce a dvě lehce. Při havárii došlo bohužel také k jednomu úmrtí. Příčiny a okolnosti nešťastné události jsou v šetření kriminalistů,“ uvedla lounská policejní mluvčí Irena Pilařová. Zraněné osoby transportovaly vrtulníky do nemocnic v Ústí nad Labem a v Praze. „Na místě zasahovaly dva vrtulníky. Jedna vážně zraněná osoba byla přepravena do Ústí nad Labem, další vážně zraněná osoba do Prahy a lehce zranění skončili v nemocnici ve Slaném.

V souvislosti s páteční vážnou nehodou žádají policisté veřejnost o pomoc. „Podle zjištěných informací k nehodě došlo v 15.19 hodin u odbočky na Cítoliby a Louny centrum. V těchto místech se srazilo vozidlo značky Škoda Octavia, které jelo ve směru z Prahy na Chomutov a vozidlo značky Subaru. Kriminalisté v souvislosti s touto nešťastnou událostí žádají přímé svědky o poskytnutí podstatných informací k průběhu dopravní nehody. K přesnému objasnění srážky jim dopomohou také kamerové záznamy z vozidel,“ obrací se na veřejnost policejní mluvčí.

S informacemi se můžete obrátit buď přímo na pracovníka služby kriminální policie a vyšetřování na telefonním čísle 974 437 335 nebo na policejním oddělení v Lou-nech. Popřípadě zavolat na linku 158 nebo informace předat na jakékoliv policejní služebně.

Minulý týden řešili policisté na Lounsku dopravních nehod třicet. Bohužel se neobešly bez (výše zmíněných) tragických následků. S lehkým zraněním vyvázlo šestnáct účastníků. Celková škoda byla vyčíslena na 1,8 milionu korun. Policisté při řešení dopravních nehod odhalili jednoho řidiče, který byl ovlivněn alkoholem. Nejpočetnější příčinou kolizí byl šestnáctkrát způsob jízdy. Bouralo se také 6krát kvůli zvěři. Přednost v jízdě nedalo před nárazem šest řidičů, dva jeli nepřiměřenou rychlostí.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video