Výtěžek Dobrodění věnují organizátoři na zdravotnictví

Lucie Steklá 2019-07-02 13:17:16

Louny (lus) „Tak jsme to společně zvládli! Dobrodění 2019 je úspěšně za námi a navštívilo ho zhruba tři sta lidí. Výtěžek přesáhne 63 tisíc korun a nejspíše to bude třetí nejúspěšnější ročník. Děkujeme!“ uvedli po letošním ročníku organizátoři Dobrodění.

Třináctý ročník Dobrodění odpoledne zahájil program pro děti, nechyběly soutěže, kadeřník, malování na obličej, i vystoupení kouzelníka Petra Přehnala. Návštěvníkům zatančili mladí tanečníci z klubu Fénix, ukázky modelů v akci předvedly Modeláři Dobroměřice. Děti se na Dobrodění „vydaly do světa“. Jen co si děti uvařily v Blátivé kuchyni ZŠ a MŠ Montessori Louny, procestovaly svět. V Japonsku se naučily jíst tyčkami, v Austrálii si zaskákaly v klokaním vaku, v Anglii si zahrály golf. Poznaly také u stánku Slyším, tedy čtu, jak svět vnímají nevidomí a v horkém letním odpoledni se mohly osvěžit ve vodotrysku na betonku pod pódiem. Večer zahrály těm větším návštěvníkům čtyři kapely, včetně pořádajícího Paraletu (na snímku). Na podiu na venkovní scéně se uskutečnil koncert hudebních skupin z Loun i odjinud. Večer zahájila skupina Deficit složená mj. ze žáků lounské ZUŠky, navázal pražský Harfa Band, ska úderka Definitivní Ententýk, domácí Paralet a koncert uzavřeli ústečtí Holborn Stereo. Výtěžek z letošní akce bude poskytnut ve prospěch lounské lékařské pohotovosti a na podporu cílené a komplexní intervence pro rodiny s dětmi s poruchou autistického spektra.

Dobrodění 2019. Program Dobrodění nabídne vždy něco pro každého, odpoledne patří dětem, hrám a soutěžím, letos nechyběl kouzelník. Dospělým od osmé večerní postupně zahrály čtyři kapely.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video