Kamarád LORM opět spojil světy

Hedvika Mašková 2019-07-12 14:00:00

Již podruhé se v zahradě domova sociálních služeb Kamarád LORM uskutečnila akce ,,Radost bez hranic“, který spojuje dva odlišné světy – lidé s handicapem a bez. Ve středu 26. června, který byl nejteplejším dnem v roce, byl pro veřejnost připraven bohatý dopolední i odpolední program.

Dopoledne bylo určeno dětem z místních mateřských a základních škol. Na zahradě v Zeyerově ulici bylo pro ně připraveno několik tvořivých stánků. Děti soutěžily, poznávaly a tvořily různé výrobky. Stejně jako loni, bylo i letos pozvané hudební divadlo ,,Hnedle vedle“, které děti pobavilo svou show.

Odpolední program patřil široké veřejnosti, které otevřel Kamarád LORM brány zahrady již podruhé. Program byl různorodý a nabídl vystoupení ZUŠ Žatec, MŠ Alergo, Specinky Žatec, Domova ,,Bez zámků“, Baby klubu a Školičky Na Náměstí, Báry Švůgrové a fenky Megy, Tria The Lone Standers a samozřejmě Kamarádu LORM, který předvedl hudební i taneční vystoupení v rytmu drumbenů.

Připravené bylo také bohaté občerstvení. Rozhodně nesměl chybět dostatečný příjem tekutin. Zahradní hadice neváhali k osvěžení využít ani klienti z tuchořického Domova ,,Bez zámků“.

Veřejnost mohla, stejně jako několik sponzorů, v rámci druhého ročníku slavnosti přispět a pomoci koupit senzomotorické pomůcky dvěma mladým klientům z Kamaráda-LORM, Toničce a Darečkovi.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video