Blíží se turnaj v plážovém volejbale! Pořadatelé zvou k účasti jak smíšené týmy, tak i fandící diváky

Iveta Drlíková 2019-07-15 09:44:00

Již osmnáct smíšených dvojic je přihlášeno na další ročník turnaje v plážovém volejbale – Beach cup 2019, který proběhne již tuto sobotu 20. července na žateckém koupališti. „Vypadá to, že možná překonáme rekord z druhého ročníku, kdy se nám přihlásilo celkem dvacet párů. Každopádně registrace stále běží, a to na emailu koutnik@turnajovykral.cz nebo přes FB stránku Turnajový král,“ říká hlavní organizátor Patrik Koutník. Ten se svými kamarády pořádá například i zimní hokejový turnaj v centru Žatce nebo turnaje v malé kopané, jako nedávno ten v Novém Sedle.

„Nejen prací živ je člověk, a proto se vrháme do různých projektů a aktivně se zapojujeme do sportovního i kulturního dění v Žatci, Lounech i na Chomutovsku. Rádi podpoříme aktivity, které mají smysl a zvedají úroveň lidského života. A k tomu neodmyslitelně patří i sport. Naše podpora této akci proběhla již i minulý rok a doufáme, že se tak stane tradicí. Je nám ctí být generálním partnerem Beach cupu 2019,“ zaznělo od Jany Kopecké z žatecké společnosti Grape SC. 

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video