Tento týden v Žateckých novinách

Redakce 2019-07-23 10:10:00

Týdeník Žatecké noviny č. 29 ve středu 24. července ve vašich schránkách a na stáncích!

Ve dvacátém devátém vydání Žateckých novin se dočtete o tom, že Základní škola 28. října v Žatci PŘES PRÁZDNINY NESPÍ a také o PIETNÍM AKTU u památníku obětem tragické události v Českém Malíně. Dále se dočtete o PRODEJI PARCEL v lokalitě Kamenný vršek, INTERPRETECH, kteří se představí na letošní Dočesné, prvním turnusu PŘÍMĚSTSKÉHO TÁBORA v Sedmikrásce, nových HODINÁCH na Kruhovém náměstí, oslavách DNE OHŘE, které letos proběhnou v Kadani a v ČERNÉ KRONICE také o krádežích a potyčce dvou mužů.

Sportovní strana nabídne úspěch žatecké vodní slalomářky LUCIE NESNÍDALOVÉ na evropském šampionátu, vydařený druhý ročník turnaje Generali ve ČTYŘHRÁCH MUŽŮ, zakončení plavecké sezóny EXHIBICÍ, návštěvu dětí na příměstském táboře na koupališti devíti kluky ze SAKURY KARATE, VOLEJBALOVÝ TURNAJ v Blatně, kterého se zúčastnili také Žatečáci a zahájení přípravy mužů z FK Slavoj pod vedením NOVÉHO TRENÉRA.

Kulturní strana nabídne pozvánky na kulturní a volnočasové AKCE, jako například na tradiční OVOCNÁŘSKOU VÝSTAVU či RYTÍŘSKOU SLAVNOST na zámku Stekník. Nechybí prázdninový SOUTĚŽNÍ SNÍMEK z ptačí perspektivy a další z vítězných prací letošního CHOMUTOVSKÉHO KALAMÁŘE.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin. 


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video