Hříškov přivítá sraz automotoveteránů

Lucie Steklá 2019-07-26 10:40:15

Hříškov (lus) Posedmé se tuto sobotu sjedou do Hříškova veteráni. 

Organizátoři slibují, jako každý rok, povedený sraz historických vozidel, který si všichni užijí v dobré náladě. „Bude nám vel-kým potěšením, pokud si uděláte čas a přijdete si s námi tento den opět, jako v minulých letech, v dobré náladě užít,“ zvou organizátoři fanoušky nablýskaných veteránů.

Registrace vozidel bude probíhat při příjezdu v místě srazu. Každý registrovaný účastník obdrží registrační a hlasovací lístek a má se tak možnost zapojit do ankety o tři nejhezčí vozidla ve čtyřech soutěžních kategoriích: osobní automobil, terénní vozidlo, motocykl a traktor. „Vyhlášení výsledků a předání pohárů se uskuteční po návratu ze spanilé jízdy okolními obcemi kolem, zhruba v délce padesáti kilometrů. Věříme, že nám, jako každý rok, zachovají přízeň majitelé překrásných autobusů, s nimiž se na spanilou jízdu budou moci vydat taktéž diváci a vrátit se tak ve svých vzpomínkách o několik let zpět,“ řekl za pořadatele Jindra Kabourek. V loňském roce sraz svojí návštěvou poctil Jakub Smolík, výborný zpěvák, muzikant, ale především skvělý člověk, pro něhož jsou motorky splněným snem. „Uvědomujeme si tedy, že laťka byla nasazena hodně vysoko a přichystat pro vás překvapení pro tento rok, nebude vůbec jednoduché. O to více jsme se snažili,“ dodal. Sraz veteránů začíná v deset dopoledne, v pravé poledne vozy vyjedou na jízdu. „Nezbývá nic jiného, než si na sobotu přát krásné počasí, které nám v minulých letech nikdy nechybělo. Snad se nám toto přání vyplní i tentokrát,“ uzavřel J. Kabourek.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video