Tento týden v Žateckých novinách

Iveta Drlíková 2019-07-30 10:54:00

Týdeník Žatecké noviny č. 30 vychází ve středu 31. července ve vašich schránkách a na stáncích!

Ve třicátém vydání Žateckých novin se dočtete o návštěvě ČTYŘNOHÝCH CHLUPÁČŮ nemocničního oddělení dlouhodobě nemocných, neslavném 70. VÝROČÍ popravy kapitána Karla Sabely a dalších čtyř odbojářů, podpoře města v KOTLÍKOVÝCH DOTACÍCH a chystané schůzce se zájemci z řad občanů, REKONSTRUKCI VODOVODU A KANALIZACE v ulici Studentská, aktuální výstavě TISÍCILETÁ TRADICE české měny, dětských kresbách ze soutěže TVOŘÍME Z ODPADU 2019, které nyní zdobí KONTEJNERY ve sběrném dvoře, krásnohorském WORKSHOPU, kterého se zúčastnili žáci žatecké ZUŠ, extrémním SUCHU, které si vyžádalo ZÁKAZ ODBĚRU povrchové vody a nabídneme také rozhovor s paleo artistou Jiřím Svobodou, jehož REKONSTRUKCE PRAVĚKU budou čtenáře na stránkách našeho týdeníku provázet během nadcházejícího měsíce.

Sportovní strana nabídne PŘÍPRAVNÉ UTKÁNÍ Slavoje Žatec s vítězem středočeského přeboru, třetí kolo STŘELECKÉ SOUTĚŽE ,,Žatecký pohár“, reportáž z BEACH CUPU, který letos vyhráli lounští RYBÁŘI a KUŽELKÁŘSKÝ TURNAJ v Bílině, na němž startovali čtyři reprezentanti žatecké LOKOMOTIVY A. 

Kulturní strana nabídne pozvánky na kulturní a volnočasové AKCE, jako například na RYTÍŘSKÉ SLAVNOSTI ve Stekníku i NOVOU PROHLÍDKOVOU TRASU či jubilejní 35. ročník ŽATECKÉ NECKYÁDY. Nechybí prázdninový SOUTĚŽNÍ SNÍMEK z ptačí perspektivy, ani další ,,NA SLOVÍČKO“ s psycholožkou Dr. Danou Cooke.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video