Tento týden v Žateckých novinách

Iveta Drlíková 2019-08-06 10:14:00

Týdeník Žatecké noviny č. 31 vychází ve středu 7. srpna ve vašich schránkách a na stáncích!

V prvním srpnovém vydání Žateckých novin si můžete přečíst o akci ŽATEC ŽIJE HUDBOU, která přilákala do centra našeho města nejen hudebníky, ale i stovky nadšených posluchačů, částečné UZAVÍRCE křižovatky ulic tř. Obránců míru a Dvořákova, prvním ročníku HOLEDEČSKÉ PIVOPIJÁDY, tradičních LETNÍCH RYTÍŘSKÝCH SLAVNOSTÍ na zámku Stekník, jednání kraje z důvodu KŮROVCOVÉ KALAMITY, dobrém skutku ODSOUZENÝCH z Věznice Nové Sedlo objektu Drahonice, zvýšení populace SYSLŮ V ČESKÉM STŘEDOHOŘÍ a nabídneme také první díl seriálu Jiřího Svobody o PREHISTORII NA ŽATECKU.

Sportovní strana nabídne úspěchy HENDIKEPOVANÉHO SPORTOVCE Michala Pallaga, jenž je několikanásobným českým mistrem v hodu diskem a koulí, sobotní 34. ročník MEMORIÁLU JOSEFA A ZDEŇKA HLAVÁČKOVÝCH v Ročově, pozvánku na TENISOVÝ TURNAJ a první zápas SK SLAVOJE pod vedením nového trenéra, rekord na MISTROVSTVÍ SVĚTA Karate SKIF v Hradci Králové a DOBROČINNÝ fotbalový turnaj, jehož výtěžek byl darován mamince onkologicky nemocné holčičky.  

Kulturní strana nabídne pozvánky na kulturní a volnočasové AKCE, jako například na DEN PLNÝ HER v muzejní zahradě a POSEZENÍ NA HRADBÁCH se Zuzkou Nemčíkovou. Máme pro vás také reportážní fotografii z VERNISÁŽE výstavy KOČKY VE SLADOVNĚ a nechybí ani prázdninový SOUTĚŽNÍ SNÍMEK z ptačí perspektivy, ani další LETNÍ ČTENÍ vítězných prací Chomutovského kalamáře.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video