Memoriál Hlaváčkových vyhrály Lenešice

Lucie Steklá 2019-08-08 08:37:00

Pět fotbalových týmů se v horkém sobotním dni utkalo o vítězství na 34. ročníku Memoriálu Josefa a Zdeňka Hlaváčkových v Ročově - Měcholupy, Ročov, Lenešice, Kozly a německý Rotschau.

. Protože bylo týmů jen pět, o jeden méně, než bývá na turnaji zvykem, hrál se systémem každý s každým. A jaké byly výsledky jednotlivých utkání? Ročov - Měcholupy 1:2, Lenešice - Kozly 0:2, Měcholupy - Rotschau 1:4, Ročov - Lenešice 0:2, Kozly - Rotschau 0:1, Měcholupy - Lenešice 0:4, Ročov - Kozly 1:1, Lenešice - Rotschau 0:0, Měcholupy - Kozly 0:3 (na snímku), Ročov - Rotschau 1:0. Po páté hodině odpolední bylo jasno a vítězi - týmu Lenešic, byl předán pohár. Druhé místo vybojovali hráči týmu Kozly, třetí byl tým spřátelené obce Rotschau, domácí Ročov se umístil na čtvrtém místě, páté skončily Měcholupy. Ceny fotbalovým týmům předávala místní rodačka Adéla Citová, mistryně světa, Evropy i republiky ve sportovním aerobiku. Fotbalový turnaj vznikl na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let minulého století. Uspořádán byl jako přípravný a zpestření mezi jarní a podzimní částí fotbalových soutěží. Od roku 2012 se původní název turnaje Memoriál Josefa Hlaváčka změnil na dnešní, neboť v tomto roce zemřel bratr J. Hlaváčka Zdeněk, který byl členem výboru a blízký přítel ročovského fotbalu. Po turnaji následovala taneční zábava, nechyběl ohňostroj. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video