Deset fotbalových týmů hrálo pro malou Lynettku

Alla Želinská 2019-08-13 13:07:00

Petrohradský spolek VEEV již tradičně pořádá v letních měsících fotbalový turnaj. „Už dva roky na této sportovní akci vybíráme finanční prostředky na onkologicky nemocnou holčičku jménem Lynettka. V letošním roce jsme se dočkali toho, že Lynettka je na tom zdravotně tak, že se samotné akce mohla zúčastnit a převzít si s maminkou šek na 25 000 Kč, které jsme vybrali v období dvou let. Finanční částku využije na fyzioterapii,“ s radostí říká vedoucí spolku VEEV Eva Učíková.

V letošním ročníku spolek samozřejmě vybíral také. Nakonec se vybralo na dobrovolném vstupu necelých 10 000 Kč a mužstvo Trafic Kladno přislíbilo za každou vstřelenou branku 1000 Kč. Nakonec vystříleli pro Lynettku 15 000 Kč! „Celému mužstvu velmi děkujeme za úžasný počin,“ dodává.

Letos se na fotbalový turnaj přihlásilo 10 týmů. Mužstvo z Petrohradu, ALL stars Louny, Trafic Kladno, Beer tým Kladno, Jack Daniels Vyškov, Loupáci Litvínov, MC Koito Žatec, Legendy Zavidov, Spartak Lubenec a AC Roma. Celý den se nesl v přátelském duchu. V rámci turnaje byl vyhlášen nejlepší střelec, kterým se stal Dominik Žďánský z mužstva Legendy Zavidov, a nejstarší hráč turnaje, kterým se stal Petr Šašek z MC Koito Žatec. V letošním roce pořadatelé obohatili cenu i o putovní pohár, který vyhrálo mužstvo ze Zavidova.

„Děkujeme všem za vydařený den, sportovní zážitky a za to, že se zde každý rok sejdeme za účelem dobré věci,“ poděkovali organizátoři, jimž byla odměnou ohromná bezprostřední radost dívenky a její maminky. „Mockrát děkujeme Evě Učíkově a celému spolku, místním občanům, hráčům, jste všichni úžasný! Vaší pomoci si nesmírně vážíme… mate srdce na pravým místě,“ netajila emoce máma Lynettky Markéta Sivulski.

Konečné pořadí turnaje: 1. místo – Legendy Zavidov, 2. místo – Spartak Lubenec (vítěz předešlých 3 ročníků), 3. místo – ALL stars Louny, 4. místo – TJ Sokol Petrohrad, 5. místo BEER tým Kladno, 6. místo – Jack Daniels Výškov, 7. místo – Trafic Kladno, 8. místo – MC Koito Žatec, 9. místo – Loupáci Litvínov, 10. místo – AC Roma.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video