Tento týden v Žateckých novinách

2019-08-13 14:02:00

Týdeník Žatecké noviny č. 32 vychází ve středu 14. srpna ve vašich schránkách a na stáncích!

Ve druhém srpnovém vydání Žateckých novin si můžete přečíst o NEDOSTATKU KRVE v žatecké nemocnici, SVATBĚ redaktorky Žateckých novin, KAPESNÍCH HODINKÁCH po pozůstalém z Tuchořic, které vzbudily na aukci nečekaný zájem, chystané výstavě ŽATECKÉ DOMY očima studentů Fakulty architektury ČVUT, dalších akcích BUSKINGU V PODLOUBÍ, již 35. ročníku ŽATECKÉ NECKYÁDY, pozdržení PŘÍPADU SPOLEČNOSTI FEMME z důvodu změny soudce, podpoře regionu firmou NEXEN TIRE a jejího slavnostního otevření na konci měsíce srpna, ZRUŠENÍ STŘEDNÍ ŠKOLY v Otvicích, a s tím souvisejích změn v hromadné dopravě, oslavě STÝCH NAROZENIN žatecké občanky Anny Topolančinové, INFORMAČNÍ LAVINĚ, nebezpečném psychologickém zranění zvaném TRAUMA a nabídneme také druhý díl seriálu Jiřího Svobody o PREHISTORII NA ŽATECKU, tentokrát to budou DRUHOHORY.

Sportovní strana nabídne rozhovor o účasti kajakářky LUCIE NESNÍDALOVÉ na mistrovství světa, odkud veze stříbrnou medaili z týmového závodu tříčlenných hlídek, úvodní zápas SLAVOJE, při němž se diváci dočkali pouze jedné branky, reportážní fotografii z TENISOVÉHO TURNAJE ČTYŘHER, na kterém ve finále porazili sourozence Koutníkovi otec a syn Karasovi a také netradičně další prázdninový SOUTĚŽNÍ SNÍMEK z ptačí perspektivy.

Kulturní strana nabídne pozvánky na kulturní a volnočasové AKCE, ale rovněž VZPOMÍNKY, BLAHOPŘÁNÍ, INZERÁTY a další zdravý recept od výživové poradkyně JARMILY HOKROVÉ.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video