Cítolibská pouť bavila návštěvníky

Lucie Steklá 2019-08-13 14:00:00

Vycházka po Cítolibech minulý pátek ve čtyři odpoledne zahájila letošní Cítolibskou svatojakubskou pouť. Páteční večer pak v zahradě Dělnického domu zpříjemnila country kapela Honáci. Sobotní odpoledne už patřilo všem, pro malé byly přichystány pouťové atrakce i stánky s bohatým občerstvením, nechyběly hračky.

 Pouť zahájila v jednu odpoledne dechovka Květovanka, ve tři hodiny ji vystřídal program pro děti Komix a jeho Z pohádky do muzikálu a zase zpátky. Před vyhlášením výsledků soutěže pořádané Městysem Cítoliby Rozkvetlé okno zahrála návštěvníkům Abba Revival. Podvečerní program uvedl Roman Štabrňák (na snímku vpravo) a Ernesto Čekan, kteří bezmála dvě hodiny návštěvníky bavily pásmem písniček, humorných scének a kouzel, do kterého zapojili i přítomné publikum. Večer nechyběla pouťová zábava, na níž zahrála kapela No to snad není možný, v půl desáté ji obohatila ohňová show, po ní následoval ohňostroj. Na místní faře probíhala, kromě tradičních expozic, výstava o historii sportu v Cítolibech a také sbírka na záchranu zvonu sv. Václava.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video