Ledová plocha už slouží hokejistům, áčko Slovanu zahajuje sezonu tuto sobotu

Lucie Steklá 2019-09-10 13:49:46

Na Městském zimním stadionu v Lounech už jede chlazení naplno a hokejisté zahajují další sezonu.

 Jako první vyzkoušeli led hokejisté Slovanu Louny v přátelském utkání 5. tříd, ročník 2009. A tak zpravodajská povinnost: HC Slovan Louny - HC Mostečtí Lvi 7:5. Branky domácího týmu: Krejčík (2x), Janeček, Jenček, Koukal, Rabas a Witoš po jedné.


Minulou sezonu zakončili lounští se svým A týmem hokejisté skvělým tažením krajskou soutěží. V rozhodujícím a nejdůležitějším utkání sezony - kvalifikaci o druhou ligu - však podlehli týmu Nová Paka. 

Přípravu na letošní sezonu Slovan A zahájil v závěru srpna. 

Slovan sezonu nezahájil zrovna dobře. První přípravné utkání spíše připomínalo rozbruslení. "A" team : Slovan dostal lekci ve Slaném !  Slovan Louny vstoupil do sezony vysokou porážkou, respektive tedy do přípravných zápasů.  

První zářijovou neděli si lounští jeli "vyzkoušet" led do Slaného. Poprvé se ukázal "A" team na ledě v Lounech ve středu a v pátek na trénincích, které kvůli teplému počasí a neschopnosti plochy mrazit, byly velice špatné. To ale nic nemění na faktu, že taktéž hráči nejsou po letním období v moc dobré kondici. V létě se totiž tým na letních trénincích nebyl schopný sejít, a tak to i vypadalo ve Slaném.  Prvních deset minut zápasu to vypadalo na jasnou záležitost pro Slovan. Naši hráči byli lepší, aktivnější, lépe bruslili a také v pár střídáních Slaný nepustili vůbec ze třetiny. Jenže síla došla přesně po 10 minutách a více méně bylo po zápase. Je nutno říci, že výsledek zápasu moc neodpovídá realitě. Bez fyzické kondice se dnes prostě sport dělat nedá a tudíž nezbývá než pořádně natrénovat. 

HK Lev Slaný 13:3 HC Slovan Louny (4:2,5:1,4:0)  

Další přípravné utkání lounští hokejisté odehráli v Rakovníku. Poslední přípravný zápas před nadcházející sezonou byl na programu v neděli v Rakovníku. Slovan po porážce ve Slaném absolvoval další dva tréninky. I když se některé části hry zlepšily, na soupeře to ani zdaleka nestačilo. Rakovník Slovan přehrával ve všech směrech a nakonec zaslouženě zvítězil 9:2.

Zdroj: www.hcslovanlouny.cz

Slovan Louny čeká první mistrovský zápas v sobotu 14.9. na ledě Klášterce.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video