Kus velkého okruhu čeká obnova. Přinese rozsáhlá omezení pro chodce i řidiče

Redakce 2019-09-18 09:27:51

KADAŇ (r) — Na dopravní komplikace by se měli ode dneška až do konce roku připravit obyvatelé kadaňského sídliště D. Město totiž na páteřní komunikaci — tzv. velkém okruhu Na Podlesí — rozjíždí svou druhou největší letošní investiční akci, obnovu dožívajícího asfaltového povrchu. Dnes začíná první z celkem tří etap, která přinese omezení pro řidiče i chodce v úseku od křižovatky Poštovní ulice s Fibichovou po křižovatku Poštovní — Brožíkova.

„První etapa potrvá do 7. října,“ informoval starosta Jiří Kulhánek. Další je naplánována od 7. října do 25. listopadu v úseku od křižovatky Poštovní — Brožíkova až k zatáčce u čp. 1435 v ulici Na Podlesí. Poslední část skončí na úrovni paneláku s adresou Na Podlesí 1449. Naplánovaná je na dny od 25. listopadu do 22. prosince.

„Doufám, že klimatické podmínky budou příznivé. Neradi bychom, aby se akce protáhla až do příštího roku,“ poznamenal starosta. Jak dodal, město se na obnovu důležité komunikace pokusilo získat dotaci, ale kvůli vysokému zájmu žadatelů skočilo hluboko v poli náhradníků. Proto odhadované náklady kolem 14 miliónů korun uhradí z vlastní pokladny.

Mapa: Město Kadaň

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video