Kam na Chomutovsku za kulturou

Redakce 2019-09-19 18:04:00

Kulturní tipy, kam vyrazit na Chomutovsku.

PÁTEK 20. ZÁŘÍ

Červený Hrádek — od 18 hodin na zámku poslední koncert úspěšného prvního ročníku Zámeckých pátků, bude tentokrát v rytmu jazzu. Vystoupí orchestr Red Dwarf Band pod taktovkou Viléma Liebiga a poté Jazz Combo Cv. 

Klášterec nad Ohří — od 19 hodin na zámku popový smíšený sbor Všelijak.

Chomutov - Hora sv. Šebestiána — sraz v 17 hodin na návsi v Hoře sv. Šebestiána. Za jeleny na Šebík aneb poslech jelení říje. Tentokrát Oblastní muzeum v Chomutově připravil pro vás skutečnou "lahůdku". Můžete se zúčastnit výpravy za jeleny a být přítomni jelení říje. Rezervace účasti Čestmír Ondráček, 474 651 251, 607 635 011, ondracek@muzeumchomutov.cz. Projekt je realizován za finančního přispění Statutárního města Chomutova. 

Chomutov — od 15 hodin v areálu Hřebíkárna Bezručák festival 2019.

Kadaň — VinoTour Kadaní - v 15 hodin proběhne výroční jízda. Vůz s vínem a muzikanty vyrazí od vinotéky Pálava, pojede přes Mírové a Studentské náměstí až ke kinu Hvězda a zpět. Koštování vína zdarma!

SOBOTA 21. ZÁŘÍ

Kadaň — od 10 hodin celodenní program ve Františkánu - 20. svatováclavské vinobraní v Kadani. Tombola, fotobudka, ochutnávka vín a burčáku. Vstupné je 50 Kč a v jeho ceně je prohlídka kláštera! Degustace vína s komentářem odborníka, prohlídka sklípků, hudba k tanci a poslechu! Zahrají vám kapely Vojtara, Linda a Cimbálová muzika M. Broučka, Jožka Černý s cimbálovou muzikou! 

Chomutov, nám. 1. Máje — od 8 hodin Farmářské trhy.

ÚTERÝ 24. ZÁŘÍ

Chomutov — od 19 hodin v Městském divadle Velké lásky v malém hotelu. Bláznivá komedie Raye Cooneyho.

PROBÍHAJÍCÍ VÝSTAVY:

Chomutov — do 30. září v kostele sv. Ignáce Unfocused — Ladislav Hovorka; v galerii Zlatý klenot výstava Vladimíra Franze; do 21. září v Galerii Špejchar Štěpán Jirák — Česká krajina; do 29. září v Oblastním muzeu výstava 11. stíhacího leteckého pluku.

Kadaň — do 29. září v hradním muzeu Kadaňský březen 1919; do 22. září v Galerii Josefa Lieslera Pavel Rajdl — obrazy, keramika.

Klášterec nad Ohří — v malém renesančním sále zámku výstava fotografií 10 let očima Štěpána Malasta. Součástí výstavy je model rekonstruovaného kulturního domu z LEGA; v galerii Kryt Osudové devítky.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video