Lounská házená v sobotu slaví šedesátiny

Lucie Steklá 2019-09-19 08:09:22

Na domácí palubovce se představí také odchovanci Lokomotivy Trkovský a Holubec, kteří hrají extraligu v Lovosicích.

Louny (lus) Lounská házená tento víkend oslaví 60. výročí vzniku, a to ve velkém stylu! Přichystán je celodenní sportovní program.

Ten začne turnajem nejmenších nadějí. Následovat bude vstup domácích házenkářů do nové sezony v druhé lize, kteří na své palubovce přivítají atraktivního soupeře z Plzně. „Pojďme zaplnit sportovní halu již v tomto předzápasu a vytvořit tak Lokomotivě neopakovatelnou atmosféru. Můžete se těšit na několik novinek včetně speciální palubovky,“ zvou házenkáři.

Sobotní program čeká vrchol v podobě zápasu 3. kola STRABAG Rail extraligy, který v Lounech odehrají v roli „domácích“ Lovci z HK FCC Lovosice proti borcům Handball Brno. Atraktivitě zápasu jistě přidá přítomnost dvou lounských odchovanců a mládežnických reprezentačních nadějí Jardy Trkovského a Karla „Kódla“ Holubce. „Věříme, že si speciální den se špičkovou házenou rozhodně nenecháte ujít a společně za-plníme sportovní halu, jako v dobách největší slávy. Extraliga není k vidění v Lounech každý den, tak přijďte!“ dodávají lounští házenkáři.

A jak se na utkání na důvěrné známé palubovce lounští odchovanci těší? „Zahrát si v Lounech extraligu byl můj sen už od mala. Bude to sice v dresu Lovosic, ale Louny jsou pro mě domovem. Doufám, že přijde co nejvíce lidí a vytvoří ohromující atmosféru, kterou jsem chtěl v hale, kde jsem byl vychován, zažít. Určitě se budu chtít porvat o vítězství a doufám, že na nás s Jardou Trkovským budou chtít navázat další generace mladých talentovaných kluků, co v Lounech rostou,“ řekl Karel Holubec. A souhlasí s ním i jeho spoluhráč Jaroslav Trkovský: „Pro mě je to velká událost, na kterou se ohromě těším. I pro mě je takovým snem si zahrát v zaplněné hale, kde jsem od svých šesti let hrál a vyrůstal. Doufám, že dorazí hodně diváků a podaří se naplnit lounskou halu. Vyhrát určitě chceme a oba máme ještě větší motivaci v podobě hraní v naši domovské hale. Jsem rád, že mám takovou možnost a beru to i takovou možnost, ukázat lounským fanouškům, jak se hraje házená na nejvyšší úrovni u nás v Čechách.“


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video