Škola nabízí jazykové kurzy! Úspěšným absolventům nahrazují maturitní zkoušku

Iveta Drlíková 2019-09-25 11:12:00

ŽATEC - Kateřina Mudrová a Natálie Kušnirová, studentky žatecké Obchodní akademie a Střední odborné škole zemědělské a ekologické, uspěly ve zkouškách Cambridge English. Na ty se připravovaly pod vedením lektorky Radky Klasnové na jazykovém kurzu, který probíhal přímo na jejich škole. Obě tak získaly certifikát znalosti anglického jazyka v úrovni B1, který nahrazuje ústní část maturitní zkoušky.

Od letošního podzimu si mohou obě slečny angličtinu prohlubovat i nadále, protože jejich škola v kurzech pokračuje, a to ve třech úrovních – základní, pokročilí B1 a pokročilí B2. S výukou se začíná 9. října a přihlásit se mohou i studenti z jiných škol nebo veřejnost. Ceny jsou mírné, například za základní kurz angličtiny v rozsahu padesáti hodin zaplatí zájemci 2900 korun. „Za skvělou spolupráci bych rád poděkoval jazykové škole Medou a lektorce Radce Klasnové. Zájemci z jiných škol a veřejnosti se do kurzů mohou hlásit na stránkách naší školy,“ říká Jiří Karas, ředitel OA SOŠZE Žatec.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video