Pohádkový les bavil děti i dospělé

Hedvika Mašková 2019-10-02 14:00:00

Čerti, čarodějnice, piráti, princové, princezny a ani draci nesměli chybět na dalším ročníku Pohádkového lesa v Tuchořicích, který si opět užili děti i dospělí. Spolek Vavřinec si pro všechny zúčastněné připravil patnáct stanovišť se soutěžními úkoly, dorazil také klaun Hopsík a místní hasiči.

V neděli 15. září pozval spolek Vavřinec rodiny s dětmi na tradiční turistickou akci Pohádkový les v Tuchořicích, který pořádal již popáté. Z tuchořického fotbalového hřiště odstartovaly odpoledne dvě stovky dětí, na které na patnácti stanovištích čekaly lehčí i složitější soutěžní úkoly, při nichž je provázeli pohádkové postavy. Za splnění úkolů samozřejmě nechyběla odměna.

,,Každý rok se snažíme přichystat i nějakou novinku. Letos je to fotokoutek, který je úžasný. Děti se mohou s rodiči nebo kamarády zadarmo vyfotit kolikrát chtějí a fotku si poté odnést domu. Je to krásná vzpomínka,“ doplnila ředitelka spolku Vavřinec Miroslava Hrdličková.

Kromě fotokoutku byl připraven doprovodný program v podobě zábavy s klaunem Hopsíkem, který na akci dorazil již podruhé. S dětmi si zatančil, zakouzlil a odvážlivým dobrovolníkům rozdal plyšové dárečky. Jelikož se akce konala v Tuchořicích, nesměla chybět ani ukázka požárního útoku zdejších mladých hasičů a blbnutí v hasičské pěně.

,,Velmi si při této akci ceníme podpory Obce Tuchořice, která nám pomáhá akci zrealizovat nejen po stránce technické, ale i finančním příspěvkem. Poděkování patří také tuchořickým hasičům a všem dobrovolníkům, bez nichž bychom akci nezvládli,“ pronesla na závěr ještě poděkování Miroslava Hrdličková.


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video