Hvězdné manýry rozesmály celé publikum

2019-10-06 08:29:00

Lenešice (bud) V sobotu 21. září do lenešické sokolovny přivezla Divadelní společnost Háta hned několik českých hereckých osobností. Tuto kulturní událost si nenechalo ujít 175 natěšených lidí a chvíli před sedmou hodinou byl sál sokolovny zcela zaplněn. Komedii Michaela Mc.Keevera můžeme hodnotit jako velmi úspěšnou, a to i díky skvělým hereckým výkonům. Diváci se smáli po celou dobu vystoupení a na závěr zazněl velký potlesk ve stoje.

V hlavní roli ředitele hotelu na Palm Beach (rok 1942) zazářil Lukáš Vaculík, hvězdné manýry slavných zpěvaček předvedly Adéla Gondíková a Vlasta Žehrová, rolí poslíčků se skvěle zhostili Filip Tomsa a Juraj Bernáth. Další postavy ztvárnili Radka Pavlovčinová, Zbyšek Pantůček, Pavla Vojáčková a Veronika Jeníková.

Společenskou atmosféru si mohli obyvatelé Lenešic vychutnat i v rámci projektu „Města a obce čtou“, kdy na konci velkých prázdnin proběhlo letní promítání filmu Zraněná srdce, který se natáčel v prostorách bývalého lenešického cukrovaru. Během prvních zářijových dní se dokonce někteří zúčastnili natáčení německého seriálu Shadowplay, které zde probíhalo.

A kulturní vyžití bude určitě i nadále. Kromě tradičních obecních akcí se mohou občané těšit i na odpoledne s Lounskou třináctkou, zájezd na vánoční trhy do Drážďan či do Prahy na muzikál Sestra v akci s Lucií Bílou.

Foto: Štěpánka Budinová 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video