U Lubence platí úplná uzavírka, řidiči musejí objíždět

Alla Želinská 2019-10-10 09:45:00

Cestující, kteří jezdí autobusem na lince Žatec - Podbořany - Ležky, musejí v okolí Drahonic a Lubence počítat s výlukou. Rovněž pro řidiče se u Lubence uzavřela silnice II/226 ve směru na Vroutek a Podbořany.

Z důvodu úplné uzavírky silnice II/226 v úseku Drahonice – Lubenec dochází od 7. října k dlouhodobé výluce autobusové dopravy na lince 745 Žatec – Podbořany – Ležky. Silnice bude zavřena do poloviny prosince.

„Spoje v dopraní špičce pracovních dní jedoucí ze Žatce a Podbořan do Lubence jsou ukončeny v zastávce Drahonice. V úseku Drahonice – Lubenec – Ležky a zpět je provozována výluková linka X 745, která v Drahonicích navazuje na autobusy linky 745 od Žatce (časy na přestup se mohou během dne lišit). Spoje linky 745 v dopoledních hodinách pracovních dní a o víkendech jsou provozovány v celé trase. V úseku Drahonice – Lubenec – Ležky jsou časy odjezdů ze zastávek s ohledem na délku objízdné trasy posunuty,“ informuje DÚK.

Neprůjezdná je také silnice třetí třídy z Lubence na Libyni. Důvodem uzavírky je pokračující výstavba dálničního obchvatu severně od Lubence, křižovatka obou silnic se přestavuje do podoby mimoúrovňové se dvěma kruhovými objezdy. Nad dálnicí Praha – Karlovy Vary mezi nimi povede most. Oficiální objízdná trasa pro nákladní vozy vede přes Jesenickou křižovatku. Pro osobní auta platí trasa přes Kryry a Černčice (Petrohrad). Může se jet také kratší objížďkou Vroutek, Mukoděly, Přibenice, Ležky.


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video