Glosa Pavla Macáka: Nedobytní vítězové

Pavel Macák 2012-03-02 00:47:00

„Když si dneska potřebujete promluvit s hejtmankou kraje nebo jejími náměstky, musíte nejmíň dva měsíce čekat, aby vás laskavě přijali. Opravdu zoufalý stav. To jsem nikdy nezažil. Prostě se kašle na malé obce a městyse, obzvlášť na druhém konci Ústeckého kraje,“ postěžoval si minulý týden starosta Peruce Antonín Lanc. A následně popisoval, jak se marně snažil jednat na krajském úřadu a jak se vůbec nedostal do nejvyšších pater, kde sídlí vedení, které se podle něj zcela odřízlo od běžných starostí, které malé obce mají.

„Nejen to, podle mě nemá okres Louny zastání ani u žádného poslance či senátora, který by se zasadil o naše potřeby a pomohl nám získat alespoň nějaké dotace na rozvoj obce,“ zlobil se starosta.
Není se čemu divit. Všichni kandidáti na poslance či senátory, ale i na krajské zastupitele před volbami naslibují hory doly i s Horákama, ale Skutek, ten vždycky uteče! Na to už jsme si za ta léta prožitá v „české demokracii“ měli zvyknout. Ale stále věřím, že se někdy dočkáme. Buďme optimisty.

 

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video