Na závěr mezinárodního zápasu starších žáků zavládly emoce

2019-10-24 09:26:00

Louny (hcs) Minulý čtvrtek odpoledne na zimní stadion do Loun zavítal po dvou letech dánský tým ISK Hvidovre a poměřil síly s týmem starších žáků HC Slovan Louny.

 V první třetině Slovan lépe bruslil, ale góly střílel pouze dánský soupeř. První gól vsítil v čase 5:37 hráč Rohde střelou zpoza bránícího hráče Loun. Druhý gól Dánů padl při přesilovce Slovanu 5/3 po samostatném úniku Wetzela v čase 10:20. Příznivější pro Slovan se jevila druhá třetina, které skončila 0:0. Po druhé třetině v kabině důrazně promluvil trenér Zinek k týmu. Jeho proslov musel slyšet každý. Začala třetí třetina a i v ní byla cítit silová převaha Dánů. Louny nesložily zbraně a v 49:44 snížil skóre lounský Kladivo po přihrávce Kopelenta. Hvidovre reagovali 51:30 třetím gólem hráče Beckhause. Posledních osm a půl minuty už patřily střelecky pouze Lounům. V čase 55:22 v přesilovce 5/4 po asistenci Buchcara vstřelil gól Sainer. Hned v 56:53 gólově uspěl Podaný po asistenci Kladiva a skóre bylo vyrovnáno na 3:3. Tlak i štěstí Loun pokračovalo i v čase 57:16, kdy Kladivo zvyšoval po asistenci Kopelenta na 4:3. I nadále se hrálo tvrdě a vylučovalo se. Poslední slovo v zápase měla lounská kapitánka Slavíčková, která v 59:51 potvrdila výhru Loun do prázdné branky Dánů. Po závěrečném hvizdu při podávání si rukou mezi hráči zavládly emoce, které vyústily v šarvátku. Po krátké době se vše uklidnilo a domácí si mohli vychutnat pocit z vítězství.

HC Slovan Louny - ISK Hvidovre 5:3 (0:2, 0:0, 5:1)

Sestava HC Slovan Louny: Tarant T. (B), Fridrich R. (B), Holý M., Kladivo J., Stanko D., Buchcar L., Lochovský V., Slavíčková K., David J., Kopelent J., Sainer L., Frolík J., Benešovský P., Kříž Š., Podaný R. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video