Halloween v Blatně: cíl byl v údolí duchů (+ FOTOGALERIE)

Alla Želinská 2019-10-30 13:57:00

Uplynulou sobotu konečně nastal ten správný čas k tomu, aby v Blatně opět uspořádali strašidelný halloweenský podvečer.

Tentokrát se všichni sešli v místní hospůdce u Alice Hájkové. Bylo připraveno občerstvení pro děti, nově fotokoutek, který byl hojně využíván, a samozřejmostí bylo i malování na obličej od Libuše Chytré. Když děti přišly, mohly si vybrat dýni, kterou si vydlabaly, k dispozici byly i šablony a další pomůcky. Když se začalo stmívat, vyrazili všichni na halloweenský průvod – k velkému rybníku cestou lemovanou lucerničkami. Lucerny účastníky zavedly až do „údolí duchů“, které všechny děti statečně prošly a na konci je čekalo v upíří rakvi... sladké překvapení. Na hrázi společně vypustili lampiony štěstí. A na závěr celé akce byla připravena v hospodě ještě pohádka pro ty, kteří ještě nebyli zcela unaveni.

„Moc děkujeme všem, kteří se zúčastnili, a také velký dík patří všem dobrovolným pomocníkům,“ poděkovala za pořadatele Veronika Boudová z Alternativy Blatno Malměřice.

A tuto sobotu na dušičky v kulturním domě v Blatně se hraje od 15 hodin pohádka pro malé i velké „Šíleně smutná princezna”. Přijďte!   

Foto: H. Štěpánková, V. Boudová

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video