Zpěvák Josef Vágner vyzval ke spolupráci žatecký pěvecký sbor Camerata

Hedvika Mašková 2019-11-07 13:51:00

Místnímu dětskému pěveckému sboru Camerata se letos prostě daří. V krajském kole soutěže pěveckých sborů získala v březnu ,,Zlaté pásmo“ a nyní spolupracuje na desce a vánočním vystoupení s populárním zpěvákem Josefem Vágnerem.

Po dvou ročnících úspěšného vánočního turné Josef Vágner přichází s další sérií koncertů, jejichž zastávkou je pro letošní rok i Žatec. Zazní sváteční melodie, autorská hudba, světové hity a nebudou chybět ani vánoční koledy. Letos bude navíc představeno nové Vánoční album, jehož součástí bude žatecký pěvecký sbor Camerata pod vedením Alžběty Urbancové.

,,Vánoční turné, které startuje 20. listopadu, obsahuje dvacet koncertů v různých městech od Aše až po Jeseník. V každém městě pokaždé spolupracuji na několika písničkách s místním pěveckým sborem. Zároveň pro letošní rok připravuji vánoční desku, na níž se podílí všechny sbory, které se zúčastní vánočního turné,“ vysvětlil Josef Vágner, který dorazil do Základní umělecké školy v Žatci s mobilním nahrávacím studiem.

,,Potkali jsme se tu před koncertem, což už je nestandardní situace. Většinou se totiž zpěváci, kteří spolupracují se sbory, s nimi vidí jen pár hodin před společným představením. Pak je to hrozně hektické. Jsem rád, že jsme tu. Nejenom že natočíme písně, ale zároveň se s dětmi seznámíme a řekneme si, jak bude koncert probíhat,“ doplnil Josef Vágner.

Vánoční koncert Josefa Vágnera a dětského pěveckého sboru Camerata proběhne v Městském divadle v Žatci 20. prosince od 18 hodin, kdy bude na světě i zbrusu nová vánoční deska.

Josef Vágner je držitelem ocenění Objev roku v Českém Slavíkovi. Mimo svou sólovou kariéru účinkuje v předních českých muzikálech, jako jsou Kleopatra, Dracula, Angelika, Tři Mušketýři, či Mýdlový Princ. Proslavil se hity ,,Mě sílu dáš“, ,,Nezapírám“ nebo ,,Rozpustilá holka“. S Lucií Vondráčkovou nazpíval titulní melodii k filmové trilogii Babovřesky.


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video