Žatecká teplárenská vybrala ředitele. Od nového roku se pozice ujme Pavel Jonáš

Hedvika Mašková 2019-11-12 14:00:00

V souvislosti s personálními změnami ve společnosti Žatecká teplárenská byl v minulých týdnech jmenován na pozici ředitele Pavel Jonáš. Podle stávajícího představenstva, jímž byl vybrán, rozhodlo jeho technické vzdělání, dřívější působení v oboru a nejvýstižnější návrh koncepce. Výběrové řízení na pozici náměstka bylo prodlouženo do 20. listopadu.

Do výběrového řízení do vedení městské společnosti se přihlásilo sedm uchazečů. Ti byli stávajícím představenstvem vyzváni k představení koncepce, v níž vyzdvihli silné a slabé stránky společnosti a své vize do budoucnosti. Výběr uchazečů byl zúžen na tři, z nichž nejlépe vyšel Pavel Jonáš.

,,Představenstvo zaujal především jeho návrh koncepce, vzdělání s technickým zaměřením a také dřívější působení na obdobné pozici,“ vysvětlil předseda představenstva Jaroslav Hladký a doplnil: ,,Pavel Jonáš nastoupí jako ředitel společnosti 1. ledna 2020. Již jsme podepsali smlouvu a nyní běží dvouměsíční výpovědní lhůta u jeho zaměstnavatele.“

Pavel Jonáš žije v Ústí nad Labem, je ženatý a má dvě dcery. Pracuje jako kontrolní manažer ve Společnosti KS Kolbenschmidt Czech Republic. Před tím působil několik let ve vedení společností ENERGIE Holding a TERMO Děčín, která se zabývá výrobou a rozvodem tepelné energie a výrobou elektřiny. Vystudoval Gymnázium v Teplicích a titul inženýra získal na Technické univerzitě v Liberci.

Organizační změny v Žatecké teplárenské se kromě ředitele nově dotknou také náměstků. Stávající řízení třech náměstků nahradí pouze jeden, který bude současně i zástupcem ředitele. ,,Výběrové řízení na tuto pozici bylo prodlouženo, jelikož se do první výzvy přihlásili pouze dva uchazeči,“ dodal na závěr předseda představenstva společnosti Žatecká teplárenská Jaroslav Hladký.

Foto: Žatecká teplárenská

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video