Tento týden v Žateckých novinách

Iveta Drlíková 2019-11-12 09:47:00

Týdeník Žatecké noviny č. 45 vychází ve středu 13. listopadu ve vašich schránkách a na stáncích!

Ve druhém listopadovém vydání Žateckých novin se dočtete o žehnání NOVÉHO ZVONU Josef a Svatomartinských slavností v Liběšicích, roztomilém VAČNATCI, který žije v Domově ,,Bez zámků“ v Tuchořicích, UČITELSKÉ STÁVCE a pestré nabídce zeleniny, ovoce dalších dobrot, kterou nově nabízí pravidelný FARMÁŘSKÝ STÁNEK na náměstí Svobody. Podíváme se také na to, jak se psal KONEC ROKU 1989 v Žatci, nebo co připravuje Žatecký příležitostní sbor k oslavám svého založení a ve velkém rozhovoru jsme vyzpovídali zakládajícího člena Občanského fóra v Žatci JAROSLAVA ROSENKRANZE.

Sportovní strana nabídne další PERNOU SEZÓNU, kterou má již za sebou kajakářka NESNÍDALOVÁ, závodní křest NEJNOVĚJŠÍCH ČLENŮ žateckého plaveckého týmu, nepovedené osmé kolo ŽATECKÝCH KUŽELKÁŘŮ, sobotní fotbalové derby mezi DOMOUŠICEMI a ŽATCEM a 75. ročník ,,Běhu kolem Doubravky v Teplicích, kterého se zúčastnila VÝPRAVA ZÁVODNÍKŮ z Atletického klubu Žatec. Samozřejmě nebude chybět fotbalový VÝSLEDKOVÝ SERVIS a tipy, KAM VYRAZIT za sportem.  

Kulturní strana nabídne pozvánky na kulturní a volnočasové AKCE, jako například výstavu k 30. výročí SAMETOVÉ REVOLUCE a kroužek PROGRAMOVÁNÍ a ROBOTIKY.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video