Kam vyrazit o víkendu na Žatecku, Lounsku a Podbořansku

Alla Želinská 2019-11-15 08:17:00

Víkend ve znamení oslav 30 let svobody, také křest CD Létám, farmářská slavnost, otevření mikropivovaru, Partička v Žatci, Žalman a Spol. v Lounech, retro disco v Blatně!

ŽATECKO

PÁTEK 15. LISTOPADU  

Městské divadlo Žatec: The Catfish (UK) – vítěz British Blues Award 2015 a 2016, kapela Catfish, hraje na mnoha bluesových festivalech a v klubech po celé Británii. Vůdčí osobností kapely je teprve 24letý fenomenální kytarista a zpěvák Matt Long, podporovaný od kláves svým otcem Paulem. V 19 hod.

Párty salón Moskva Žatec: Taneční večer – hraje Sprint Žatec. Od 20 hod.

SOBOTA 16. LISTOPADU

Digitální kino Žatec: Ženská na vrcholu - Romantická komedie. V 17.30 hod.

Žatec, náměstí Svobody: Farmářská slavnost – trhy s doprovodným programem. Zelinářské stánky, kvalitní pečivo, uzeniny, sýry a mnoho dalšího. K poslechu bude hrát muzika, chybět nebude ani divadlo pro děti a bavit nás bude kejklíř. Od 8 do 12 hod.

Žatec, Budík: Robotika Mindstorms - Kroužek pro děti, programování a robotika. Od 9 hod.

SOU a SOŠ SČMSD, Žatec: Slavnostní otevření školního mikropivovaru - jste zváni na slavnostní zahájení provozu nového vlastního mikropivovaru. Od 10 hod.

Regionální muzeum K. A. Polánka Žatec: Když v Žatci hráli Ackermanna – poslední den výstavy. Od 13 do 17 hod.

Žatec, Stará papírna: Spolek potkává veřejnost II. - Druhé setkání spolku a veřejnosti věnované Pocitové mapě města, kterou lidé měli možnost tvořit ve vizionářském dvorku o EHD - Žatecké dvorky letos v září. Od 14 hod.

Žatec, Budík: Večer s písněmi sametové revoluce – oslava 30 let od sametové revoluce. Přijďte si zahrát a zazpívat nebo jen poslechnout písně, které zaznívaly na demonstracích v listopadu 1989. Od 20 hod.

Žatec, Tulipán: Pyžamová party – k poslechu a hlavně k tanci hraje Druhý dech. Od 21 hod.

NEDĚLE 17. LISTOPADU  

Žatec, náměstí Svobody: 1989 – 2019: Pojďte si s námi připomenout 30 let svobody – tematický program, občerstvení a hudební produkce. Od 15 hod.

Městské divadlo Žatec: Partička - Michal Suchánek, Igor Chmela, Richard Genzer, Michal Novotný, Dalibor Gondík, Marian Čurko...a nebo taky nějaký zajímavý host...to je nová sestava Partičky! Vše je improvizace! V 17 a 20 hodin.

LOUNSKO

PÁTEK 15. LISTOPADU

Kino Svět Louny: Zloba: Královna všeho zlého – 3D. Také v sobotu a neděli. V 15 hod.

Le Mans ´66 – akční životopisné drama. Také v sobotu a neděli. V 17.30 hod.

Ženská na vrcholu - Romantická komedie. Také v sobotu a neděli. Ve 20 hod.

Doktor Spánek od Stephena Kinga – horor. Také v sobotu. Ve 22 hod.

Lékárna u sv. Mikuláše Louny: Analýza vlasů a pokožky hlavy - Zveme vás na bezplatné poradenství a vyšetření pokožky hlavy pomocí speciální diagnostické microcamery. Od 9 do 14 hod.

Městská knihovna Louny: Velké vědomostní zápolení – finálové kolo přátelského klání mezi žáky ZŠ a jim odpovídajících ročníků víceletého gymnázia v oblasti literatury, kultury a významných osobností se zaměřením na lounský region. Pro širokou veřejnost. Od 16 do 18 hod.

Čajovna U sv. Mikuláše Louny: Tajemná místa jižního Irska - Cestopisná přednáška o megalitických stavbách, kamenných kruzích a tradiční hudbě Irska. Od 18 hod.

Loutkové divadlo Louny: Žalman a Spol. – koncert oblíbené folkové kapely. Vstupné 250 Kč. Od 20 hod.

Retro City club Louny: Hraje DJ Mery. Od 21 hod.

SOBOTA 16. LISTOPADU

Kino Svět Louny: Addamsova rodina – 2D Premiéra ČR. Také v neděli. V 10 hod.

Sněžný kluk – 3D animovaný film. Také v neděli. Ve 13 hod.

Zimní stadion Louny: Veřejné bruslení – také v neděli. Od 13.30 do 15 hod.

Husitský kostel Louny: 30. výročí Sametové revoluce - při příležitosti 30. výročí Sametové revoluce vystoupí Pěvecký sbor Harmonie. Od 15 hod.

Hasičárna Obora: Kateřinská zábava - Zahraje vám Aliance Rock. Vstup 100 Kč. Od 20 hod.

Retro City club Louny: Hraje DJ Karel Fiala, host Dj Tor. Od 21 hod.

NEDĚLE 17. LISTOPADU

Loutkové divadlo Louny: O Smolíčkovi – loutková pohádka. Od 14.30 hod.

Louny, prostory knihovny, Pražská ulice: 30 let - Výstava tiskovin, plakátů, novin, promítání filmů. Stylové odpoledne připomínající 17. listopad 1989. Bylo tu, není tu (a doufáme, že nebude)… Bořek Zasadil připomene atmosféru Pražské ulice roku 1989. Od 15 do 20 hod.

Vrchlického divadlo Louny: 30 let svobody v Lounech - Louny na jevišti i v hledišti! Neformální, ale přesto slavnostní večer pořádaný Městem Louny pro všechny svobodu ctící lidi. Divadlo otevřeno od 18 hodin. Program od 19 hod.

PODBOŘANSKO

PÁTEK 15. LISTOPADU

Kino Podbořany: Aladin – dobrodružná komedie. V 18 hod.

Kino Blšany: Raubíř Ralf a internet. Od 18.30 hod.

Podbořany, Masarykovo náměstí: Kladení věnce před KD a odhalení nové sochy „Gesto vítězství“. V 17 hod.

Petrohrad, sál Pohostinství Na návsi: Podzimní posezení se seniory – k tanci a poslechu zahraje Jaroslav Tříska, zpěv Jaroslava Kudláčková. Vystoupí děti ze Základní školy a mateřské školy Petrohrad. Občerstvení zajištěno. Od 17 hod.

Kulturní dům Lubenec: Křest CD kapely Modrá kost – Létám - Dobrá muzika kapely a hostů, příjemné posezení, malý rautík. Od 18 hod.

SOBOTA 16. LISTOPADU

Kulturní dům Blatno: Disco party - Retro disco 70. - 80. - 90. léta, pořádá Jiřina Kraj Dudařová ve spolupráci s OÚ Blatno, retro oblečení je vítané! Vstupné 50 Kč. Od 16 hod.

Kulturní dům Vroutek: Posezení s heligonkou – k poslechu i tanci zahraje Mrákovský soubor, v průběhu večera vystoupí Duo Návraty. Pořádají Městský úřad ve Vroutku a kulturní komise. Vstup 100 Kč. Od 18 hod.

NEDĚLE 17. LISTOPADU

Zámek Krásný Dvůr: Sametový přebor – chcete si podzimní park proběhnout podle orientační mapy? 6. ročník Sametového přeboru se koná v areálu zámku. Zve TJ Lokomotiva Teplice, oddíl orientačního běhu. Od 10 hod.

Kostel sv. Petra a Pavla Podbořany: Bohoslužba za oběti komunismu a totalitních režimů – slouží O. Alexandr Siudzik. Od 9 hod.

Kulturní dům Podbořany: Koncert ZUŠ Podbořany – 70 let od založení ZUŠ Podbořany a 30 let svobody. Hlavní host klarinetista Milan Řeřicha, čestný host Zlata Vohryzková. Po akci happening ve foyeru. Od 17 hod.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video